Vildmarkslekplats, picknick med sjöutsikt, utegym & sommargata!

Efter Barnens gård (djurparken) åkte vi vidare upp på Mösseberg. Där hade vi picknick-lunch med utsikt kan man säga.

Vill du åka hit och inte är så hemma på Mösseberg, ska du upp på berget, åka förbi djurparken, förbi en utsiktsplats, förbi en camping och när du nästan tror att vägen är slut (den smalnar av), så åker du en bit till. Där finns parkering, motionsspår, utegym, sjö för bad och vildmarkslekplats (lekplatsen ligger till vänster om sjön uppe på kullen).

A testade utegymmet såklart! Funkar inte hennes längd och vikt som det är tänkt, hittar hon alltid på egna övningar. Så har det varit så länge jag kan minnas.

Vi gick ner till sjön igen. A tyckte det var varmt i vattnet. Jag tillät mig att vara skeptisk... hade vi haft badkläder med oss, hade hon garanterat badat!

Sedan gick vi vidare upp på kullen. Alltså, hennes min när hon fick se vildmarkslekplatsen! Jag har ansiktsuttrycket på bild och spar det fotot till familjealbumet. Uppskattad kan vara en underdrift.

Och vildmarkslekplatsen var riktigt bra!

Ja, ni fattar! Ett paradis för ett barn som gillar att röra på sig. Men jag blev varse att inte alla barn är likadana. Det kom en familj med två söner. De hann bara vara där en kort stund när den ene satte sig i sanden och sa:

- Mamma, kan vi gå nu? Jag har gjort allt.

Skratt... A upprepade istället flera gånger hur gärna hon ville stanna.

På väg ner från berget stannade vi på utsiktsplatsen med härlig vy över Falbygden.

Vi gjorde ett kort stopp i Falköpings centrum. Där hade de gjort ”Sommargatan”! Rolig idé! Det var inhängnat för bollsport, sandstrand, glasskiosk och lite annorlunda häng. Men där satt det en del folk, så jag kunde inte fota där.

Sedan åkte vi hem och fikade ihop med Cecilia och Clas. Vi hade lite barngrejer över efter ladugårdsrensningen som de förbarmade sig över.

Härlig dag! Nu ska det regna ett par dagar och vi passar på att fixa lite hemma. Daniel kör första veckan med jobb, jag fortsätter sommarlov med A! Idag blev det jobb för mig i närmare sex timmar, men det är inte meningen att det ska vara så hela tiden.

Vi hörs snart igen!

/Lottie

#bestofnouw

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer