Vår- & påskfeeling!

Den här helgen har jag bytt gardiner i vardagsrummet och ena matplatsrummet. Från rött till dovt rosa! Så vårigt och härligt! Så här blev det på soffbordet. Kan inte skiljas från brickan med ljuslyktor och vasar...

På köksön har jag och A fixat lite påskfeeling!

Igår fick jag ett ryck klockan 12.35 och ringde vår närmsta gardinbutik. Klockan 13.05 stannade jag bilen utanför vårt hus. Då hade jag varit och lånat hem nya gardiner till köket! Man ska inte dra saker och ting i långbänk om det inte är nödvändigt. Hittade jättefina gardiner (som en snäll Lisa kom ut och levererade på trottoaren), men dessvärre passade de inte i material. Typiskt. Nu får jag tänka om. Så just nu har vi inga gardiner alls vid det matbordet. Men vi har nya blommor i hela köket, utom en liten rackare!

Mitt mål om att vara ute mer har delvis gått sämre de sista tre veckorna (vissa dagar har vi varit ute mycket), men nu ska vi vara ute så mycket vi kan igen. Vi har gått ett par promenader i helgen bland annat. Igår regnade det en hel del när vi var ute, men barn kan ju inte bry sig mindre! Skratt! Så då tänkte jag att då behöver jag ju inte bry mig om regnet heller.

Vi överraskade mormor och morfar med lite nyplockade snödroppar. De hade så härliga krokus som tittade upp i rabatten.

I rättvisans namn fick även A:s farmor och farfar lite snödroppar och vintergäck på graven också.

Nu går vi in i påsklovsvecka! Härligt! Ska passa på att ha ett lite lugnare tempo. Det är mitt mål den här veckan. Ser också fram emot långhelg!
Vi hörs snart igen!

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer