Tips på uppskattad utflyktsmat!

Heeeej!
Här kommer ett livstecken från mig! Det har varit några dagar när jag har fått anstränga mig, men nu är jag bättre. Det finns stark misstanke om att det var ett gallstensanfall jag hade i helgen. Nog om det så länge!

Jag tänker att det är många som vistas ute i större utsträckning den här vintern. Det är ju en riktigt härlig vinter vi har i hela Sverige nu! Många grillar korv när det är matdags, vilket är smidigt. Jag gör oftast någon variant på sallad, som vi tar med. En av våra favoriter är tacosallad. Det hade Louise gjort för ett par år sedan när vi var och åkte skidor. Supergott! Nu minns jag inte exakt vad hon hade i, men här är en variant på den.
Ofta rör man ju ihop alltsammans, men vill man ha en barnvänlig variant alternativt att alla inte kan äta samma mat så är en matbox till varje person toppen!

Det här är vad A hade i sin matlåda när vi var ute senast! En nästintill ekologisk sallad.

I burken la jag pasta, tacofärs, gula och röda tomater, gurka, majs, paprika, broccoli, färska champinjoner och så utmanade jag med lite rödlök. Till det rörde jag ihop ett par-tre deciliter créme fraiche ihop med en klyfta pressad vitlök, salt och vitpeppar. När man avnjutit salladen har man fyllt med energi för vilken vintersport som helst!

Go tur!

#bestofnouw

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer