Sommarlovsfirande!

Vi startade sommarlovsfirandet med lunch!

A hade beställt menyn för dagen; räkröra och rökt lax med tillbehör. Här ovan en fin bild på A när hon sitter och äter. Har även bilder där vi halvvägs ligger ner och skrattar, men de behåller jag till familjealbumet... tror inte det skulle uppskattas att publiceras... ☺️


Traditionsenlig fotografering!

A har inte varit i skolan sedan i början/mitten på mars nån gång. Först var hon sjuk och sedan har vi haft hemskolning. Så fastän vi har haft mycket tid hemma, längtar jag efter ledigt. Ledigt både från telefon, mail och att A får ledigt såklart.

Det är så häftigt att hon faktiskt har slutat första klass. Coolt på nåt sätt. Så nu går vi på sommarlov! Jag brukar ha sommarlov med henne. Fantastiskt att få sommaren tillsammans. Jag har sällan haft jobb som har att vara helt ledig ifrån, men jag har sett till att det blir på ett annat sätt och att A inte är på fritids på sommaren.

En sommarpaket såklart!

Och sommarlovstårta. A gjorde en Pavlova igår, med lite tips från mig. Den blev superfrasig med ett segt inte. Magiskt gott!!


Pavlova finns i många varianter. Vi la vaniljsås i fördjupningen och spritsade grädde på kanterna.

Det var en liten del av vår dag! Vi var också en sväng ner till brorsan med familj och lämnade ett par små uppvaktningar till Axel och Philip. Kul att se dem, om än på avstånd!


Godnatt härifrån!

/Lottie

#bestofnouw

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer