Slut, dött, gammalt, för litet...

Efter månader i isolering börjar det mesta i det här huset ta slut, vara dött, för gammalt, för litet eller något annat. Vi har till exempel inte varit på ett apotek på ungefär fyra månader; klorhexidin, duscholja, vårtmedel, handsprit och en del annat är slut. Hittade till sist ett apotek som har hemleverans av större mängd än vad som ryms i en brevlåda. Jag handlar var som helst bara det finns hemleverans att få. A har inte ens samma storlek på kläder som när pandemin kom till Sverige. Allt är för kort, inte för litet, men för kort. Jag har beställt kläder, hår- och hudvårdsprodukter, byggmaterial, smink, sommarlovspresent till A, mattor, bord och jag vet knappt vad.


I eftermiddag var vi i Lidköping och gjorde ett ärende. Vi åkte förbi hemma hos Sofia, Clara och Filippa. Vi stod på gatan och tjejerna hängde på sin trapp, det var så där en fem meter emellan oss. Det var JÄTTEKUL att träffa dem igen och prata lite. Glömde fota. Det hade varit en kul bild 😃

Vår snickare har varit här ikväll och kollat på sommarens projekt. Vi hoppas kunna ro i land de tänkta projekten med hans hjälp trots Covid 19 och en del annat.

Jag har just kurat ner mig i soffan, efter lite jobb och jobbmejl. Regnet har slutat slå mot fönsterrutorna. Enligt väderprognosen ska resten av veckan ska bli fin! Så trädgårdsfixet får bli senare i veckan.

Har en del nya krukväxter som ska ut här inne också. Tacka vet jag utekassor, så man kan shoppa växter! Just den som står på bordet här passar inget vidare, men den lever i alla fall... ibland får man vara glad för det lilla!

Ha en fin vecka!

/Lottie

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer