Singel, garderobsrensning & paketroulett!

Jag hinner knappt blogga i samma tempo som det händer grejer för närvarande.

I fredags vaknade jag och fick ett lass grus över mig... eller ja, inte riktigt, men det var så min mamma uttryckte det efteråt och det var väldigt talande för hur det kändes... skratt!

Jag hade fått information om att det skulle dröja minst en vecka till innan det sista lastbilslasset med singel skulle komma till Villan. Min mobil var i vanlig ordning avstängd när jag sover, så helt plötsligt vaknar jag av att den fasta telefonen ringer och ringer (ja, vi är några stycken som har kvar en sån)! Till slut får jag klart för mig (helt yrvaken, med betoning på yr!) att chauffören har fått tag i min mamma och meddelat att nu är det lastat och nu vill de komma! Kruxet var bara att där singlet skulle levereras stod en kärra, en husvagn och en del ogräs som skulle avlägsnas. Men jag fick tag i Peter, så vi möttes vid Villan och gruset landade i stort sett där det skulle.

Stackars A blev väckt mitt i skönhetssömnen och fick åka i pyjamas. Hon fick med sig handväska, diadem, solbrillor och glittriga sandaler i farten! När hon kom till köket fick hon dubbla degistivekex, några vindruvor och en vattenflaska i handen.

- Du får äta när vi kommer fram, sa jag. Hon såg något förvånad ut, för så dålig frukost har hon aldrig fått förut.

Så kan det bli med en egen företagare till mamma. Kan meddela att hon fick riktig frukost, rena kläder, tvättade sig, borstade tänder och hår när vi kom hem igen, så ingen tror att hon inte får tillräckligt med omsorg.

Grannarna var och kollade in grusbilen också.

Jag och A har roat oss med en garderobsrensning i helgen också. Det verkar vara några år under barntiden då man ägnar sig åt det ganska ofta. Den här gången var det skor och ytterkläder som behövde rensas ut. Till exempel åkte de här för små skorna ut i högarna slängas, skänkas eller sparas för att de är så fina eller för att vi har minnen som skolavslutning, show eller något annat med dem.

De här fick bli kvar...

De tre ballerinaskorna är verkligen på gränsen till att vara för små, men det kommer några nya i veckan, så det blir bra!

Vi har lite kvar att röja, men det börjar att ta sig!

A hade hemligheter för sig till och från i lördags och igår. Vi lät henne hållas. Den omtänksamma tjejen hade något kul på gång för oss föräldrar, det förstod vi.

Hon hade ordnat en paketroulett för mig och Daniel! Och SOM hon hade jobbat!! Först hade hon gjort innehåll till 18 paket. Noga tänkt över vad vi kunde bli glada för. Sen slagit in alla paketen, gjort dubbla nummerlappar (en att dra och en på paketen), namnskyltar och en spelskylt.

Såååå roligt!! Vi spelade och öppnade paket!

Om någon undrar så är jag nyduschad med håret på ända och helt osminkad. Bjuder på det! ☺️

Jag fick snabbt ihop några små tack-paket från mig och Daniel. Vi tyckte inte det var mer än rätt att A fick öppna paket också, vi hade ju öppnat 18 paket!

Det var en daim, nya tuschpennor och ett pussel utan motiv. Motivet målar du själv och sen har du ett eget pussel som bara finns i ett enda exemplar!

Vi har verkligen SÅ fina dagar i början av Daniels semester, ja - semesterdagarna börjar ju faktiskt inte förrän imorgon. Nu önskar jag bara att vi får vara hyfsat friska.

Ta hand om dig!

/Lottie

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer