Pingst & att vara sambo med sin ex-man!

Pingst har ju över tid varit en stor bröllopshelg! Jag vet inte vad det är, men när någon ska gifta sig blir jag lite blödig typ. Jag blir så himla glad för deras skull, så hälften hade varit fullt tillräckligt! I lördags på pingstafton gifte sig ett par grannar till oss (de bor lite längre bort på vår väg). Jag och A var borta hos dem i fredags och lämnade en liten present från oss, mamma, pappa, brorsan och Louise. Roligt att överraska - om än på avstånd.

Brorsan och Louise hade fixat in en vinflaska till blomsteraffären, som de hade gjort jättefin!


Jag tänker inte så ofta på det, men jag och Daniel är inte gifta längre. Vi skilde oss år 2008-2009, jag minns faktiskt inte riktigt när skilsmässan gick igenom. Vi var isär i nio månader. Bland det bästa vi gjort. Sen startade vi om från början.

Många som skiljer sig har dessförinnan förlovat sig, gift sig och skaffat barn. Vi vände på ordningen och förlovade oss, gifte oss, skilde oss och SEN skaffade vi barn. Man kan ju göra olika!

Jag är alltså sambo med min ex-man. Det låter lite roligt får jag tillstå. I augusti har vi - gifta eller ogifta - varit ihop i 22 år. Det bästa vi har lyckats med under de här åren är förstås A!

Ha en fin dag!

/Lottie


With love

Lottie

Gillar

Kommentarer