Meeeer snö! Och en hammare...

Jag måste bara dela några av dagens ljuvliga snöbilder! Vi har fått mer snö och frågan är om A eller jag är gladast! Tjohoooo, vad roligt det är ute!!

Daniel började med att laga A:s skidor... ja, jag råkade slå lite hårt med hammare på dom igår. Hon fick inte i foten riktigt som jag tyckte 😱😅 Jag gick in i verkstaden fick tag i en hammare och löste problemet. Dessvärre släppte bindningen på ena skidan efter ett tag, för jag hade visst gått åt skruvarna lite för hårt... Skratt... jag lagade skidan två gånger redan igår, men det ville inte riktigt hålla. Nu vet jag hur det var tänkt att man skulle göra och skidan är lagad ordentligt!

Hur som helst, under tiden Daniel lagade skidan ordentligt, byggde A en så himla fin snökanin! Och tillsammans byggde de en snölykta.

Är så himla tacksam att både jag och Daniel kan åka pulka och madrass med A i år. Jag har haft en del skov när snön har lyst vit tidigare i hennes liv och Daniel hade aldrig ens kommit ner i pulkan med sina höfter tidigare i höst. SÅ tacksam och glad!! Mamma kom förbi och skrattade med oss - eller möjligen åt oss - en stund i eftermiddag också!

Alltså, det är sååå fint med all snö! Jag förstår att yrkesförare och hantverkare som ska arbeta ute tycker det är jobbigt, men för oss som får njuta på fritiden, är det just ren njutning!

Jag älskar att bo och leva här. Alla årstider. Alla byggnader som ska underhållas. Alla ytor. Och jag älskar att utveckla stället, om det så bara är en gunga som ska upp eller en växt som ska grävas ner.

Ha en härlig vinterhelg!

#bestofnouw

#nouw30daychallenge

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,
Sååååå fint med all snö Nu🥰
nouw.com/jenniesh
bysborn
bysborn,

Javisst är det! Man blir extra glad liksom 🤗🥰

nouw.com/bysborn