Listan om mig

Eftersom jag glädjande nog har väldigt många nya läsare kommer här en klassisk lära-känna-lista!

Vilken årstid föredrar du? Varför?

Jag älskar ALLA årstider! Ingen höstdepp och inget klagande på snö från mig. Om jag skulle bli tvungen att välja en årstid skulle jag välja sen vår/tidig sommar. Då är det ju magiskt vackert! Men en riktigt fin vinterdag med snö och gnistrande sol är också svårslaget!

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?

Just nu vill jag vara där jag är; hemma. Jag stortrivs hemma! Skulle däremot gärna boka en resa till någon del av världen för semester och en spa-weekend. Det får dock vänta till Covid-19 läget förbättras betydligt.

Är du beroende av något?

Ja, det skulle vara choklad då... jag dricker inte ens kaffe!

Vad är du på för humör just nu?

På precis lika bra humör som vanligt! Jag orkar sällan lägga energi på något annat än att vara glad. Blir så himla trött av att bli arg eller att vara ledsen. Kan hända att det är för att jag inte är van...

Vilken är din favoritaffär?

Omöjlig fråga att svara på! Det beror ju på vad jag ska handla och varför.

På det svaret skiner min något ”manliga sida” igenom! Generellt säger man ju att män går in i en butik, köper det de ska ha och går ut igen. Jag kan inte minnas när jag senast bara gick runt i affärer för att titta.

Är du en morgon- eller kvällsmänniska?

Kvällsmänniska. Alla dagar i veckan.

Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?

Min dotter, hon gör det hela tiden. Hon är den mest omtänksamma person jag har mött.

Är du blyg?

Nej, jag tror ingen som känner mig skulle definiera mig som just blyg.

Vill du gifta dig?

Vet inte det jag... Jag lever ju med min ex-man, det får räcka så länge.

Vilken är din sämsta sida?

Att jag ser så dåligt (-6,5), att jag trots linser inte ser vem jag möter när jag kör bil! Många tror nog att jag är dryg, men jag ser verkligen inte vem som sitter i en bil. Jag har förstått att många har blivit förvånade när jag glatt hejar när jag möter någon på trottoaren. Grejen är ju att jag då ser vem det är som är i närheten! Så jag får ta att folk uppfattar mig som dryg, jag kan inte göra något åt det tyvärr.... Ogillar skarpt dåliga sidor man inte kan bli bättre på! Och människor som inte hejar! 😅

Jag har en annan grej också som hänger ihop med bilkörning; att hitta! Jag övar och övar. Nog för att jag har blivit bättre än när jag var 18, men det finns många roliga historier när jag åker eller går fel! Vi är många som har skrattat under de år jag har haft körkort. Tack världen för GPS!!

Har du något smeknamn?

Ja, flera. Lottie, Lisa, Lotta... beroende på vilken period i livet vi pratar om. Ropar någon Lisa, är det någon jag lärde känna tidigt i mitt liv fram till gymnasiet. Under gymnasieåren hette min kompis Lisa, så då passade det mindre bra. Sen var jag Lotta i dansens värld under många år. Nu är jag Lottie med mina närmaste.

Mer intressant vore en sån här lista från var och en av er som läser min blogg. Möjligen lite mastigt att läsa ☺️ Enligt senaste statistiken har bloggen mellan 2000-2500 visningar per vecka! Överraskande roligt! Jag känner mig både hedrad och glad.

Tack för att ni finns, för gillande och kommentarer!

/Lottie

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer