Kan inte bli gladare för någon resa!

Hon kommer aldrig någonsin bli lika glad över en resa mer. Någonstans. I hela världen.
Det här kan låta obegripligt. Men. Tänk dig att du är nio år. Du har knappt gått i skolan - så när som på några veckor - på nästan ett år på grund av en pandemi som breder ut sig i världen. Din allra högsta önskan är att få gå i skolan och träffa dina kompisar. Och så har du en önskan till. Att få åka till ICA. Du har inte satt din fot där på nästan ett helt år.
Tänk dig då euforin som sprider dig när din mamma säger:
- Jag har en överraskning! Om en timma åker vi till ICA!

Där har vi varit ikväll. Guuuu, så glad hon blev min fina, lilla A! Vi åkte dit någon timma före stängning (väldigt lite folk klockan nio en tisdagskväll), drog på oss munskydden och shoppade loss. Skratt... vi hade med oss alltifrån en rosa nyckelring till olika muffinsformar, serietidningar, favoritglassen, favoritlimmet, godis och jag vet knappt vad! Ja, förutom det vi skulle ha då, mat. Det var ju därför vi var där.

Jag skojade och sa här att det är första, sista och enda gången det kommer duga med en sportlovsresa till ICA! Ja, vilken värld vi lever i. Här är hon min goding!

Annars firar vi ju sportlov här. Idag åkte vi ut till vårt närmaste rekreationsområde med A:s längdskidor, för att hon skulle få pröva att åka i ett riktigt spår. Jag skulle gärna åka också, men tänker att jag ska hyra ett par skidor först innan jag köper ett par, för att se vad jag tycker. Problemet är att hyra längdskidor inte går just där vi bor. Så det kräver lite planering. A tyckte det var kul i alla fall! Det slutade lite tokigt, för ni kanske minns att jag ”råkade hamra” lite på den ena skidan för ett tag sedan... ja och nu lossnade bindningen igen. Så sista biten fick hon åka på en skida. Allt kan ju inte gå perfekt hela tiden! Haha! Vi skrattade lite och åkte och kollade in nya, potentiella pulkabackar istället. Bland annat vid lekplatsen i grannbyn där ni har varit med oss förr under den varmare delen av året.

Hon är väldigt stark det lilla livet. Armgång är en favorit!

Jag startade förresten dagen med att ta en massa blodprover bland annat. Jag gör en privat hälsokontroll som är ganska omfattande. Är tre år sedan jag gjorde det senast. Alltid bra att ha koll på läget! På vägen hem köpte jag med ett par semlor från conditoriet till Daniel och A. Själv har jag som sagt väldigt svårt för semlor, alla sorter. Men en bild på semmelätandet är väl på sin plats dagen till ära!

Allt gott!

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer