Innovatum Science Center & Saab Car Museum!

Jag har ett par saker till som jag vill visa er, som vi gjorde under min bloggpaus. Jag letade aktiviteter på stora ytor med lite folk och något som både Daniel och A skulle gilla. Jag berättade inte vart vi skulle, men en dag packade vi ner munskydd (lite kraftigare med ventiler, engångs hjälper inget vidare...) och åkte till Innovatum Science Center i Trollhättan. Vi behövde aldrig ta fram munskydden, då det var väldigt lite folk där. Det finns mycket att upptäcka både för stora och för små. Vi började med rymden. Vi blev inte nedsprungna som ni ser ☺️

På Innovatum Science Center kan man upptäcka, uppleva och testa teknik. Stället är ganska stort, närmare bestämt 4200 kvadratmeter. Där finns interaktiva stationer, platser att leka på och experiment att testa. Jag har bara fotat en bråkdel. Det här är ett ställe där man som förälder vill vara med i stunden. När det händer liksom.

När vi kände oss klara på Science Centret, gick vi över till Saab Car Museum som ligger vägg i vägg. Kan rekommendera att köpa en kombi-biljett om man vill gå på båda.

Det var två som tyckte bilbanan var en höjdare!
Sånt här tycker jag är jätteroligt att göra. Det kommer mer, men först varnar jag för mer adventsmys... 🙈 Det kommer det att vara mycket av i den här bloggen under december.

Fin helg!

/Lottie

#bestofnouw

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer