Firande på Nääs Fabriker!

Efter lunch igår blev jag ”kidnappad”! Det var ju min födelsedag och vid det laget visste jag vart vi skulle. Till Nääs Fabriker i Tollered! Vilken härlig miljö. Så himla fint!

Vårt mål var ett dygn i ett loftrum med sjöutsikt!

Daniel hade - för första gången under våra 22 år - beställt bubbel och frukt som stod och väntade! Alkoholfritt, då han inte visste hur jag skulle må just den här dagen... det kallas omtanke.

Vi kom vid halv fyra. Gick runt och kollade miljöerna utomhus, på med munskydd och in för incheckning. Sedan stängde vi in oss i vårt fina rum med ytsprit, room service hela kvällen (inte för att de kom in, men vi hämtade utanför dörren) och trerätters. När A gick och la sig sex-sju timmar senare konstaterade vi att vi bara hade umgåtts, pratat, skrattat, dansat och ätit hela tiden! Skärmtid: typ 5-10 minuter, ingen tv. En perfekt kväll!

Jag har mått ganska väl det sista, så jag frestade med hela ett och ett halvt glas champagne. Och ska man bara dricka 2 dl alkohol på en hel kväll, så får det ju vara favoriten!

Vi startade med ett par charkbrickor!

Om vi dansade!? Såklart!

Jag tror knappt A har buggat med Daniel tidigare... hennes kommentar efter några steg var:
- Att du var så pass bra!

Lagom till efterrätten kröp vi i myskläder. Dessert by årets konditor 2018 Disa Molin!

Jag ska erkänna att dagen idag inte på något sätt har varit sämre. Vi var hemma halv tre på eftermiddagen. Tre hade jag möte. Det ena efter det andra. Tror jag var klar någon gång mellan halv nio-nio. Så det blev inte riktigt en hel arbetsdag, men nästan.
Vad dagen idag innehöll, berättar jag inom kort!
Nu väntar två dagar på högskolan i Göteborg- digitalt!

Må gott!

#bestofnouw

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer

Popprinsessan
Popprinsessan,

Det låter helt fantastiskt! Så mysigt att bara hänga på rummet men ändå inte vara hemma! Lyxigt!

nouw.com/popprinsessan
bysborn
bysborn,

Ja, det var det verkligen! Superlyxigt!! 🤗✨

nouw.com/bysborn