En hemlig, enkel utflykt!

Imorse vaknade jag och kände tydligt att den här något grå dagen behövde lite glitter! Jag skulle bara in till vår lilla småstad vid lunch och hämta lite matvaror och blommor, men drog på mig en jumpsuit med paljetter. Mer paljetter till världen i dessa tider! Jag vet inte hur många svarta jumpsuits - med och utan glitter - jag har haft de senaste åren, men ett antal är det!

Sen bytte jag om till underställ.

Under förmiddagen ”stannade nämligen min värld igen” efter kristallsjuka i några dagar. Jag behövde luft, dagsljus och röra på mig! Vid lunchtid var jag tillräckligt kaxig för att säga till min familj, att vara redo i underställ, termobyxor och skidjacka klockan ett, det var dags för hemlig utflykt!
Ni som följt mig här ett tag vet att jag gillar att göra hemliga utflykter för A och Daniel.
Första stoppet var Stallaholm i Nossebro! Ett jättefint aktivitetsområde med en inte-nudda-marken-bana, utegym, lite för lek och grillplats. Rekommenderas verkligen för vuxna och lite större barn! Här kommer ett gäng bilder.

Grillplatsen behöver en egen förklaring, för där finns en musikbox där du kan ansluta din telefon och spela musik. Hur coolt!? Finns säkert på fler ställen, men det var i alla fall första gången jag provade och det funkade alldeles utmärkt!

Sen testades ”inte-nudda-marken-banan”!

Förresten, en sån här fanns det också!

Sen drog vi vidare till en central lekplats i Nossebro! Långt över förväntan! Välskött, underhållen och uppdaterad! Två riktigt bra ställen!!

Lite wow på den!! Stången gick väldigt fort nämligen!

Vi drog vidare och kollade in lekplatser i Essunga kommun. Näst ut var Kyrkås! Den såg inte så mycket ut för världen från vägen, men var riktigt bra!

Det var roligt att ”gunga” på linan. Sekunderna efter bilden till höger togs, la jag ner telefonen. När jag tittar upp igen, kommer A som skjuten ur en kanon, vågrätt rakt ut i luften framåt! Gymnast som hon är avslutade hon luftfärden några meter längre fram med en kullerbytta! 😱
På något sätt har hon fått linan som en katapult under fötterna och blivit skickad UNDER stocken! Vi fattar inte hur det gick till, men allt gick bra och A bara skrattade och tyckte det var jätteroligt!
Vi var hur som helst klara med just den aktiviteten... 🙈😅

Väldigt roligt ställe!

Vi hann titta till lekplatsen i Essinga stationsby innan det blev riktigt mörkt. Det var den minsta lekplatsen vi besökte med en väldigt rolig rutschkana!

På en parallellgata ligger det här...

... det senare var jag med på invigningen av för några år sedan. Även dagens första besök har jag också varit i närheten av i ett uppdrag jag har. Så jag ska erkänna att jag slog ihop lite nytta med nöje.

En riktigt härlig eftermiddag!

#bestofnouw

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer