Wow! Halle- & Hunneberg!

Alltså! Jag och A har varit på ett SÅ häftigt ställe idag, eller egentligen två! En av mina tidigare danselever la ut bilder på ett par frusna vattenfall i Vargön, vid Halle- och Hunneberg. Såg så himla coolt ut. Så jag sa till A att jag säger inte vad vi ska göra idag, men vi ska åka och titta på ett naturfenomen.
- Jaha, sa hon med glad röst, är det roligt?
- Alltså, jag vet inte, svarade jag sanningsenligt, men det är nog rätt coolt. Och du vet ju att det brukar bli roligt när vi gör utflykter.
- Ja, precis, sa A och skuttade vidare.

Så vi drog iväg. Till Byklevsfallet. Mer om det strax.
Jag börjar med att visa bilder från ”Brudslöjan”. Det var en liten bit att gå i snön från parkeringen. Men SÅ värt det! Vi frågade oss också fram ett par gånger. Jag har ju ”svart bälte i att INTE hitta”. Men vilket häftigt ställe!! Här kommer några bilder, vi var imponerade både jag och A!

Alltså, heeelt magiskt!

Innan vi hittade dit höll det på att gå på tok. Vi gick bredvid Byklevsfallet, med vad jag bedömde som ett par meters marginal. När vi nästan var så högt vi tänkte gå, var det is under snön och jag far/kanar handlöst utför... men jag fick snabbt stopp på det hela, någon halvmeter innan kanten. Puh! Vi blev lika rädda både jag och A. Det som var bra var att jag fick ett väldigt bra exempel på vad ”att ha marginal” kan betyda i verkligheten. A undrade vad hon skulle gjort om jag hade ramlat ner och möjligen i? Om jag hade dragit med mig telefonen... för har hon telefon vet hon vad hon ska göra. Så det blev en bra genomgång.
Jag lyckades slå till mig själv rejält på läppen med telefonen. Jag var nämligen i färd med att fota! Men det gick bra och jag kände ingenting annat.
A avslutade besöket med:
- Ja, mamma... Detta var ju ett riktigt äventyr! 😅

Vi drog till grannbyns lekplats igen på hemvägen. Den här gången hade vi med både skridskor och madrasser. Men det var bara A som fastnade på bild. Vi åkte tillsammans på madrassen ner för den störta backen bland annat. Som jag skrattade! Vi var HELT snöiga när vi kom ner.
- Nu vet jag vad snö smakar, sa A!
Och ja, jag hade också hjälm... det gick fort!

Troligen säsongens sista skridskoåk - det är plusgrader på ingång!

#bestofnouw

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer

saraboman
saraboman,

Vilka fantastiska bilder!

nouw.com/saraboman
bysborn
bysborn,

Tack! 🙏🏼 Ändå var det svårt att fånga magin på foto. Det var verkligen magiskt vackert med all snö runt omkring!

nouw.com/bysborn