Vi har tak, snart golv & mer jul! ✨

Å, vilken härlig fredagskväll!! Idag går både jag och Daniel in i ledighet. En efterlängtad sån!

Jag vet att vi inte är representativa för befolkningen i övrigt, men så här har vi haft det ikväll.

I vår nya extra hall har vi fått tak sedan tidigare och idag har foder och taklister kommit upp. Viss el har dragits. Ikväll har Daniel isolerat golvet, eftersom värmekabel för golvvärme ska läggas imorgon bitti.

Medans Daniel har haft fullt upp där, har A gjort marsipanfigurer. Jag kan inte minnas att hon har gjort det tidigare... men fint blev det!

Tomtarna har hon kört på ren känsla till exempel. Jag förstår inte hur hon vet hur hon ska göra. Jag är superimponerad. Jag får nätt och jämt ihop till en jämn boll jag! Haha!

Tacka vet jag inredning - och göra julgodis. Igår kokade vi kola. En sån där len, mjuk kola som inte sockrar sig. Tog ett tag innan jag hittade ett recept som levererar just det, men jag hittade ett för si så där fem år sedan. Tro det eller ej - men det är ett ”Pernilla-Wahlgren-recept”. Ni hittar det här:

https://www.smakprov.se/smakprov/visa/9789155261269/partner/smakprov/

Ikväll slog vi In kolan på klassiskt vis i smörpapper och snurrade pappret. Och spelade julmusik såklart!

Nu längtar jag efter lediga dagar när både jag och vi kan göra vad vi vill, ha långa sovmornar, vara ute i naturen, på gården och bara känna lugnet infinna sig. Älskar när telefonen slutar ringa, meddelandena lugnar ner sig och mailen inte längre svämmar över. Inte så himla många måsten. Framför allt bara fokus på min lilla familj och att världen utanför slutar att pocka på uppmärksamhet. Älskade jul och ledighet, VÄLKOMMEN!

Önskar dig en riktigt fin fjärde adventshelg!

/Lottie

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer