Vardagstacksamhet!

Visst är det lustigt VAD man är tacksam över i sin vardag ibland!? Förutom de där självklara sakerna som sin familj och sånt förstås, har jag de sista dagarna varit riktigt tacksam över några mer udda saker som en installation av en ventil, att pelletskaminen går igen och att vårt elbolag kom ut på ett par timmar och säkrade upp, då en fas la ner verksamheten när elelementen behövde gå för fullt. Jag är i alla fall alldeles upprymd av att både ha ström och värme utan reservation 😅

Storstädade duschar, rena sängkläder, rena handdukar, rena diskhanddukar, nya disktrasor och nya diskborstar har samma inverkan på mig. Blir både glad och lycklig! Frågan är om det är lite knäppt! Framför allt att skriva om det... Jag går nämligen omkring och glädjer mig åt allt möjligt dagarna i ända. Och nej, jag har aldrig varit deprimerad. Jag funderar på om det är för att jag ”gläds åt alldeles för mycket”!? Ja, inte vet jag... Vad jag vet är att det är i alla fall vanligt att glädjas åt solen! Å den har ju varit fullkomligt fantastisk idag!! Vi tog ett break i vår vardag efter lunch och gick ut och lekte. Så här fint var det!

Så här blå himmel!! Det är magiskt!

Det är verkligen sällan det går att åka spark här på slätten! Men idag!! Vi hittade en sträcka på 30-40 meter utmed vår grusväg som var tjock av is, precis lagom bred för en liten spark. Oj, vad vi körde!

Lycklig, glad och tacksam över våra dagar!
Vad gör dig vardagslycklig?

#bestofnouw

#nouw30daychallenge

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer

Popprinsessan
Popprinsessan,

Att krypa ner i en renbäddad säng, med väldoftande sängkläder ger mig en "ahhh-känsla". Eller en ny tandborste 😊 Eller nytvättade sminkborstar. Och jag vet inte om det ingår i samma kategori - men att duscha riktigt varmt med bra tryck, haha! Det är ljuvligt!

nouw.com/popprinsessan
bysborn
bysborn,

Ännu fler bra exempel! Härligt att fler uppskattar det lilla i vardagen ✨

Tack för mer tacksamhets-inspo! 🙏🏼

nouw.com/bysborn