Välkommen in i lekstugan!

Så här ser lekstugan - eller caféet som den lilla stugan också kallas - ut på insidan! Loft för vila och mys, cafélucka med försäljning, kök för matlagning, ”mini-soffa” för häng och lek och glassavdelning. Man kan få plats med mycket på liten yta!

A gillar sitt loft!

Idag har det även blivit planterat vid lekstugan!

Den här caféluckan! Den används. Mormor har virkat en mängd fina saker att sälja i caféet! Jag blev serverad en prinsesstårta bland annat.

Min feber och/eller förhöjda temperatur har stigit litegrann. Så länge den håller sig på 38 grader går det ganska bra. Jag har dragits med den i två år och tre månader, så jag är van. Men när den blir drygt 38 grader blir jag lite matt och känner av eländet. Det brukar börja med att Daniel och A oberoende av varandra frågar någon snäll fråga som ”är du lite trött?”, ”mår du inte bra?, ”är du inte glad mamma?” eller ”är du på väg att bli dålig?”. Jag brukar tydligen se lika förvånad ut varje gång, men nu har jag lärt mig att de har mer koll än vad jag själv har. De ligger helt enkelt före mig, jag är mer; ”förtränga-sjukdom-är-jag-världsbäst-på”.

Haha... det är jag i ett nötskal.

Så eftermiddag föreslog jag A storstädning av lekstugan. Något bör man ju göra. Perfekt när man har feber! Haha igen... jag behövde ju åtminstone inte tänka kreativt var min tanke. Jag kunde bara vara. A tog befälet och putsade både fönster, dammsög och våttorkade vad hon kom åt.

Det blev en härlig eftermiddag och kväll, trots en matt mamma. Vi pratade, skrattade, tog hand om en varm kanin, hängde med mormodern som var på sin dagliga promenad (på rejält avstånd som vanligt), vi sällskapade med Daniel som satte ner några pelargoner, åt middag på altanen och bara hade det gött.

När Daniel nattade gick jag ut och vattnade lite. Trädgårdslivet är ljuvligt lite senare på kvällen, när lugnet lägger sig och ljuset är magiskt!

Jag var ute ända tills solnedgången.

Vilsamt!

Ta hand om dig, så hörs vi snart igen!

/Lottie

#bestofnouw

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer

bysborn
bysborn,
Tack snälla du! 🙏🏼
Vi trivs i lekstugan - hela familjen ☺️😍
nouw.com/bysborn
Stegsamlaren
Stegsamlaren,
Jättefin lekstuga ni har fixat..Så mysigt
nouw.com/stegsamlaren
bysborn
bysborn,
Tack snälla du! 🙏🏼 Ja, den är uppskattad och ändrar form allt eftersom leken utvecklas 😊
nouw.com/bysborn