Vad ska vi göra med den här tjejen!!?

Alltså, vår dotter... har jag möjligen nämt på sistone att hon är omtänksam!? Jo, jag nämnde väl nåt om det. Härom dagen hade hon ju gjort en paketroulett för mig och Daniel. Idag hade hon hemligheter för sig under ett par timmar i köket. Jag klurade ut att det var nog ett par sockerkakor hon bakade (jag skulle sätta på ugnen på 175 grader). Men sen...!?

Sen kom hon ut med sin FÖRSTA BRÖLLOPSTÅRTA som hon kallade den!!

Hon fick ju reda på ganska sent igår att det var 18 år sen vi gifte oss. Och man kan inte ha bröllopsdag utan tårta tyckte hon. Å vilken tårta sen!!

Emellan bottnarna var det bland annat mosade hallon, Nutella och vaniljkräm. Bottnarna ska ju skäras, grädden färgas och spritsas, det är ju lite meck att göra en tårta från grunden.

Sen hade hon kavlat marsipan för första gången. Jag råkade ha det hemma, vi skulle haft det till en annan grej som inte blev av. Kavla marsipan är ju inte det enklaste i världen, det vet ni som har provat - den vill ju gärna spricka. Jag frågade henne hur hon visste, hur hon skulle göra. Men av svaret att döma är det tydligen sånt man kan bara!

Behöver jag skriva att den var supergod!?

Sötnosen! Föräldrarna var väldigt stolta. Eller vad vet vi? Vi har ju inga andra barn att jämföra med! Haha!

Skratt ja! Det har varit ett och annat prank här idag. Jag sprang rakt in i en plastfolie - med ansiktet först -i en dörröppning och Daniel den stackarn! Han blev bjuden på O’boy kryddad med ett par matskedar salt och en rejäl dos peppar! 😂 Ja, jösses! Man kan ju inte ha tråkigt på semestern bara för att det är en pandemi i världen...

Vi har alltså haft en hemmadag. Daniel kom in och hade skördat de första bigarråerna! Så lyxigt! På eftermiddagen skördade jag och A de första söta, jordgubbarna i en av våra pallkragar. Jag gillar verkligen känslan att skörda eget. Jag tänker varje år att vi ska utöka frukt- och bärodlingarna. Det kommer nog ett år till det också!

Det har regnat en del under dagen, så vi har passat på att vara inne. Bland annat kom det ett nytt paket med skor och kläder till A. Det var länge sedan hon bytte storlek så abrupt, men man kan ju inte sticka under stol med att det är vansinnigt roligt!!

Ha en fin kväll!

/Lottie

#bestofnouw

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer