Utflykt - Bokäventyret!

I helgen fick jag äntligen visa Bokäventyret i Skara för min lilla familj! Stiftelsen där jag har ett uppdrag har gett bidrag till Bokäventyret och jag var nyfiken på att se stället genom en 10-årings ögon. Jag funderade på om hon möjligen var lite för stor. Små barn har superkul där och det visade sig att även större barn kan fascineras. Framför allt finns möjlighet att visa hur skrivkonsten har gått framåt under människans livstid. Där finns också ett Skara i miniatyr.

Birger Uggla kan det mesta om Bokäventyret 🤗

Å, så det mest fantastiska av allt:

Det finns också en utställning som byts ut ibland. Lasse-Maja utställningen finns kvar till 20 mars.

Man får ju chilla lite också!

Ni som har barn från skolåldern och uppåt en bit vet att Lasse-Maja böckerna ihop med Sune-böckerna är bland de mest populära!

Jag fick möjlighet att visa Alicia det gamla biblioteket. Så himla pampigt. Gillar den här bilden:

Sedan åkte vi ut till rekreationsområdet Petersburg. Där har jag knappt varit sedan jag flyttade från Skara när jag var i 20-års åldern. Kände inte igen mig alls först. Skogen var nästan borta. Men utegym och padelbanor har tillkommit, superbra ju!

Vi släppte av Alicia hos sin kompis Elin. Det var lek med övernattning planerad. Så blev även jag och Daniel inbjudna på tacokväll. Det blev en kväll med många skratt! Tack Sandra och Johan för gästfriheten! Jag skrattar än åt en del… 😅

With love

Lottie

Gillar