Tv-inspelning av Talang!

Ja, men jösses vilken rolig lördag!

När Alicia slutade skolan igår hämtade vi henne och styrde bilen direkt mot Stockholm! Vi hamnade några timmar senare på Stockholmsmässan och hotellet som är sammanbyggt med mässan; Scandic Talk.

Vi fick ett familjerum på tolfte våning!

Vi slevade i oss en väldigt god lasagne på hotellets restaurang och tog tidig kväll på hotellrummet. Alltså så himla skönt att ta på myskläder och bara hänga.

Idag har vi suttit i publiken under inspelningen av TV4-produktionen Talang! Så himla roligt!! Jag hade ingen aning om vad jag hade bokat in oss på när jag lyckades komma över tre biljetter på nätet. En kvart efter biljettsläpp var alla helg-biljetter borta. Så man fick vara snabb! Så här gick inspelningen till!

Dörrarna vid östra entrén på Stockholmsmässan öppnades klockan 14, inspelningen började klockan 15. Vi var på plats utanför Talangskylten vid halv två, då hade kön börjar ringla. Tio minuter senare var kön lång.

Värdarna gick runt och rekommenderade ett toabesök, för det skulle bli inspelning under tre timmar UTAN paus. Vi gick ändå raka vägen in till nästa lokal och kö som varade i ytterligare 40 minuter. Där fanns också försäljning av dryck, godis, snacks och mackor. Vi hade tagit med lite att äta, så vi hoppade den kön.

Under tiden vi stod där repeterades det för fullt på Talang-scenen. Så här mycket såg vi av det…

När vi kom fram i kön och blev insläppta satt en del av publiken redan på plats och vi trodde att vi skulle få sitta uppe på läktaren, men vår lots drog åt andra hållet mellan scenen och juryns platser. Vi höll på att få en chock när vi fick platserna näst längst fram och lite förskjutet så 1,5 plats av våra hade ingen plats framför sig. Vi blev ju satta på första parkett! Precis innan start fattades det fyra platser som hamnade framför oss, men vi såg kanonbra! Till höger om Alicia satt Sara Dawn Finer.

Dagens surprise var ändå en komplimang från Sara Dawn Finer! När juryn kom in stod hela publiken upp och applåderade. Sara får syn på mig och utbrister samtidigt som hon pekar på mig uppifrån och ner:
- Åh, vad snyggt!

Bara till mig. Vi var ju många i publiken! Jag blev så chockad så jag vet knappt om jag fick fram ett tack 😅 Hon verkar onekligen spontan och härlig!

Man fick såklart inte fota eller filma under inspelningen. Så vi passade på innan och så knäppte jag några bilder när juryn var på väg ut. Programledaren Per Lärnström tittar fram också…

Vi tog några bilder vid scenen också.

När vi kom ut, stod en av jurymedlemmarna utanför, Edward af Sillen. Så vi tog en bild ihop med den trevliga människan. I juryn sitter även nu för tiden Bianca Ingrosso och David Batra.

Ja, det ska bli spännande att se det färdiga programmet. Vi fick se en del nummer som aldrig setts på Talangscenen tidigare! Vi vet inte när det sänds, men serien börjar sändas i januari.

När vi kom tillbaks till hotellet, åt vi så himla god mat! Alltså den rödingen jag åt, med de primörerna som gömde sig under fisken och den såsen! Halleluja!!
Bland det bästa!!

Avslutar som jag började - ja, men jösses vilken rolig lördag!! Nu är vi snart hemma igen!

#bestofnouw

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer