Trettondagsafton! ✨

I vanliga fall så här dags på trettondagsafton, brukar jag vara så där härligt uttömd på energi och superlycklig att premiären på en av våra största shower under året gått bra! Sist såg drygt 3000 personer sex föreställningar. Hur kul som helst! Det är jag och mina två kollegor som producerar showerna. Här är några bilder både på scenen och bakom kulisserna från ifjol.

Överst är jag och Anna-Lena ihop med övriga tjejligan i produktionen. Sen är det A ihop med Magnus Carlsson bakom scenen.
A var med och gjorde ett eget sång- och dansnummer i showen i denna ljuvliga klänning.

Jag har försökt att hitta bilder på alla våra artister, men det är omöjligt... förstår inte var de tagit vägen, men här kommer ett axplock på scenbilden trettonhelgen ifjol i alla fall.

Scenen började byggas redan på nyårsdagen, så jag har haft betydligt fler dagar julledigt än vad jag brukar. Ikväll kröp vi i myskläder, gjorde tacos (varje gång säger vi att det här borde vi göra oftare!) och kvällens godis blev chokladdoppad frukt!

Chokladen smälter jag som alltid i den här lilla apparaten, som jag fått av mamma. Väldigt smidigt att slippa vattenbad. Smältningen sköter sig självt. Jag brukar röra snabbt några gånger under smältningen bara. Det går att baka eller sköta tvättstugan under tiden! Perfekt.

Hoppas att du har haft en mysig trettondagsafton!

#nouw30daychallenge

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer