Trerätters finmiddag!

Här kommer bilder från ett litet firande, precis innan regeringen gick ut med att man helst bara ska umgås med de personer man bor ihop med, men efter 8-regeln på restaurang.

Vi var på Knistad Herrgård ihop med mamma, pappa och brorsan med familj. Vi bad att få sitta avsides i tre olika sällskap. Knistad hade ordnat så att vi till och med fick ett eget, stort rum med olika bord.

Steffo Thörnqvist är en av delägarna av Knistad Herrgård. Jag tycker Knistad är lite intressant eftersom de har tänkt till på både detaljer och visioner. Deras vision är till exempel att leverera Sveriges bästa service. De är engagerade och gör event för projekt 322 och en del annat. Du kan läsa mer på deras hemsida om du liksom jag tycker det är intressant med storytelling. Det går bland annat att läsa om när Steffo blev kär i Knistad.

Daniel åt taco Skagen till förrätt. Jag och A åt en delikatesstallrik. Den ser inte så rolig ut, kan jag tycka, men den var supergod! Det var hjort, lamm och fläskfilé. A kunde knappt välja om hjort eller lamm var godast, men bestämde sig för hjort.

Missade bilder på huvudrätt. Till efterrätt blev det maräng surprise med hjortron och tonkabönsglass!

Mätta och glada att fått hänga lite, åkte vi hemåt.

/Lottie

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer