Tisdag - jobb & nöje!

Vilken härlig dag! Jag har haft några digitala möten inplanerade idag som gick jättebra. Bland annat valdes jag om till ordförande för en organisation/stiftelse. Jätteroligt!


En klar fördel med att arbeta hemifrån är att man kan slänga något på grillen redan till lunch! Det blev så gulligt idag... A hämtade sin grill och grillade samtidigt utanför vårt uterum. Ni tror väl snart att det är det här huset vi bor i. Men vi har faktiskt ett större. Får skriva om det i veckan.

Tog in rädisor och sallad som växer så det KNAKAR!

Helst vill man ju vara ute hela tiden nu, men man behöver ju arbeta lite också. Så här har det sett ut i min digitala möteshörna idag!

Efter de digitala mötena och telefonsamtal var klockan kvart över sju. Daniel och A hade satt upp studsmattan och tagit en cykeltur. Efter en pastasallad skulle vi sätta upp nätet runt studsmattan, men det behöver fixas till, så vi körde lite basket istället alla tre. Vi har en basketkorg uppsatt på vår ladugård, den har blivit mer använd än vad jag förväntade mig.

Det är så himla roligt med basket! Så roligt, att min håruppsättning var ett minne blott när vi var klara. Minns att jag gillade basket redan i skolan.

Tokigt att man vid en viss ålder slutar med lek och bollsport (om man inte har det som sin idrott förstås)... eller så är det roligt bara för att ens barn tycker det!?

Har nog svårt att se mig och Daniel spela basket själva. Eller varför inte?! Kul är det i alla fall!

Efter läggning fick jag ett behov av att komma ut. Jag sprang bort till badsjön som ligger på vår grusväg, chillade lite och sprang hem igen.

Magiskt! Inga filter på dessa bilder. Det är tillräckligt vackert i naturen ändå!

Häftigt ljus!

Mittemot badsjön kan man njuta av blommande raps!

Här gick det lätt att springa hem!

Sov gott alla fina människor!

/L

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer