Tips; Just Dance & aktivitetsbana!

För att få till en bra kvalité och effektivitet på både arbete och hemskolning krävs lite planering. Att få in både arbete och skola på samma tid som vanligt, kan vara lite meckigt. Tur man är gammal avdankad projektledare! Skratt!

A är ju van att träna gymnastik tre gånger i veckan, två timmar varje gång, plus balett vid ett tillfälle per vecka. Det gör hon ju såklart inte sedan ett tag tillbaka heller.

Så för att få till lite rörelse, körde vi imorse Just Dance på YouTube och några klappramsor. Ett par av klappramsorna har de kört i skolan nyligen. Just Dance kan jag verkligen rekommendera för både stora och små! Sök Just Dance på Youtube så får du upp ett antal danser att välja på i olika svårighetsgrad.

Under dagen har det varit en del arbete för mig. Vid två åkte jag och A till lekplatsen och aktivitetsbanan i grannbyn, innan vi gav oss på lite skolarbete.

A älskar bland annat att gå armgång! Hon är allt annat än lat i alla fall! 😅

Jag har lagt bilder förr på det här härliga stället, där man även kan åka pulka och skridskor när det är riktig vinter. Superhärligt!

En kvinna som är väldigt engagerad i intresseföreningen var förbi och röjde lite. Hon berättade att på nästa bild, bakom linbanan, där ska det byggas ett grillhus! Hur mysigt är inte det då!?

Dagens andra tips för barnfamiljer är att googla bra lekplatser i sitt närområde. Perfekt i pandemi-tider. Speciellt om man har möjlighet att åka när andra ofta gör annat.
Vi har ju släpat runt A på lekplatser, lek- och hoppland sen hon var typ 1,5 år. Mer rörelse åt barn!

Visst skrev jag igår att A har fantastiska lärare!? Idag kom en rejäl hög med hemskolningsuppgifter. Överst i högen låg ett brev och en mapp med guldsnöre runt och fint skriven text från A:s magister. Det var brev skrivna, mailinstruktioner, extra uppgifter och jag vet knappt vad i högen. Man blir ju alldeles glad!
Vi har till och med fått rörelsebingo från idrottsläraren och lite annat! Hur kul som helst!

Vi hörs snart igen!

/Lottie

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer

HandlaSmart
HandlaSmart,

Påhittiga lärare 😊

nouw.com/handlasmart
bysborn
bysborn,

Ja, verkligen! Vi är SÅ glada att vi har ett helt gäng av de bästa! 👏🏼

nouw.com/bysborn