Tidig vår!

Här kommer lite bilder från de sista dagarna. Med tema vår! Fatta att vi hade vinter helt nyss...!? Så när vi var på Kinnekulle i helgen hade jag fortfarande täckkappa och tjockmössa. Men jag hade åtminstone vanliga kläder under.

Utomhus fika med Anna-Lena och Peter. A hade gjort bullar och smidiga hallonpajer att ta med - och goda!

Lite kyligt, men det har ju bara blivit skönare väder ju fler dagar som gått. Vi har varit ute i trädgården och letat vårtecken...

... jag blev jätteglad när jag hittade vintergäck! Visade sig att de flesta nog strök med när vi gjorde om i rabatten ifjol, men en enda gäck ”will do” i år.

Annat är på gång!

Vi har ju idrottsuppdrag från skolan här. I veckan har det varit en del utomhusaktiviteter; hoppa hopprep, kasta fotboll, balansera och en hel del annat. Vårkänsla de lux!

Vi har gungat i kompisgungan som kom upp härom dagen också. Få saker är så tydliga vårtecken som gungade barn och hopprepshoppande.

Ett stort vårtecken på vår gård är när A:s café i lekstugan öppnar. Vi har handlat i flera dagar i solskenet. Mormor har sett till att det går att köpa hamburgare, pommes frites, korv i bröd, popcorn och en himla massa söta godsaker.
Jag beställde Happy meal bland annat.

På bilden ovan denna text ser man hamburgaren ligga mellan jordgubbarna och stripsen, det är till och med ketchup emellan 👏🏼 Så himla fina virkade grejer!

Nu ska vi baka bröd här, ha en fin kväll!

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
bysborn
bysborn,

Det är en härlig tid nu! 🌱☀️

nouw.com/bysborn
LouiseEdling
LouiseEdling,

Utomhus fika är ju så himla mysigt och guldvärt nu i detta väder <3

nouw.com/louiseedling
bysborn
bysborn,

Ja, det är det verkligen, det gäller att passa på! 🥰☀️

nouw.com/bysborn