Superhärlig dag!

Det är sällan jag delger er hela min dag, men den ska ni få idag. Imorse startade jag, Daniel och A största ladugårdsrensningen på många år. Vi har 40 meter ladugård med allt och inget. Jag tror möjligen att vi har kommit sisådär fyra meter idag, så vi har lite kvar! 😅 Men som vi har röjt! Spara, skänka, slängas, spara, skänka, slängas....

Här nedan har vi inte röjt ännu, idag har vi röjt allt ifrån fem centimeters ljuslyktor till skrivbord och byggmaterial.

Att man kan känna sig så lycklig bara för att det blir ordning!

Enda avbrottet på förmiddagen var att Louise och Jonas var här och hämtade en sak, annars körde vi på.

Daniel fixade lunch och jag kastade mig in i duschen, för jag och mamma skulle göra en liten utflykt till Lidens Blommor i Lidköping (ibland behöver man komma utanför kommungränsen i dessa tider 😅). Deras utomhusavdelning hägrade och vi kunde betala i deras utekassa - toppen!

Älskar hortensior! Dock blev det inte just den här. Däremot det som står på vagnen bakom mig tog jag med mig hem; hängsälg, japansk järnek och röda rosor som jag nu inte minns namnet på. Jag har full regnmundering på mig, även täckjacka under regnjacka... då det regnade ordentligt till och från.

På hemvägen gjorde vi ett spontanstopp på Råda bärs gårdsförsäljning och helt plötsligt hade vi med oss 15 liter jordgubbar var hem! Hoppsan!

Jättefina! Speciellt med tanke på vädret. Det har ju regnat ganska mycket.

Jag köpte med mig riktigt fina trädgårdsredskap till A hem! Hon blev jätteglad!

Sen har jag tagit vuxenpoäng idag... jag har köpt en regnmätare!! Och lite annat.

Visst är rosor ljuvliga!?

När jag kom hem röjde vi en stund till i ladugården. Vi sju började jag göra kvällsmat och en jordgubbs- och rabarberpaj. Det är liksom ett måste när man har så mycket jordgubbar!

Vi åt och sen hjälptes vi åt att hacka jordgubbar och rabarber till en sylt/marmelad, jag brukar inte göra två olika - det funkar utmärkt med en variant. Det gick ganska snabbt när vi var tre.

Jag gillar ju att piffa och pynta. Önskar att det kunde se ut så här i skafferiet!

Vid elva var jag klar i köket och väldigt nöjd med dagen!

Sov gott alla fina!

/Lottie

#bestofnouw

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer