Supergod & enkel pastarätt och sjuk!

Mitt liv är toppen! Det är bara min hälsa som krånglar lite av och till (ja, förhöjd temp och feber har jag ju jämt, men det har blivit min vardag!).

Det började i måndagskväll att mina ben gav vika - igen. Det kommer helt plötsligt och jag blir lika förvånad varje gång. Förra gången det inträffade var i höstas, senast dessförinnan sommaren 2016. Vid dessa tillfälle hoppade jag på kryckor och 2016 när vi var på Kolmården åkte jag rullstol. Det har även varit lite kortare tillfällen däremellan, då benen krånglat. Jag inbillar mig att det inte är lika illa nu är som i höstas, men i måndags var det rent av besvärligt. Dessvärre har jag fått ont i huvudet också, bland annat. Hoppas att det blir kortvarigt.

Tills jag är på benen igen kan ni provlaga den här enkla och supergoda pastarätten. Mängderna är inte så petnoga, ta vad du har hemma!

Koka gnocchi enligt anvisningarna på paketet.

Stek på tärnad kassler, champinjoner och strimlad purjolök. Krydda med grönpeppar, svartpeppar och dijonsenap (eller din vanliga senap, det är inte så petnoga det heller). Rör i créme fraiche (gärna med hög fetthalt, eller lägre om man föredrar det) och häll sedan på grädde så det blir så mycket sås som du vill ha. Jag brukar tänka typ hälften creme fraiche och hälften grädde, eller möjligen något mer grädde.

Provsmaka om det behövs mer kryddor och eventuellt lite salt. Det beror på sältan i kasslern och såsmängd.

Lycka till!

/Lottie

PS. Den här rabatten ska jag göra ett annat inlägg om, jag förberedde det härom dagen. Det handlar om att slippa rensa 17 meter rabatt! Återkommer i ärendet! 🤗

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer