Strömstad - Vann Spa - Strandflickorna - del II

Från Strömstad drog vi vidare söderut mot Vann Spa! Där hade Sofia fixat bra placering i restaurang och sista spa-tiden för dagen (vi gissade på minst gäster då). Vi körde dessutom frukostpåse i vårt rum. Lyxigt med frukost i sängen, ytterligare något jag skulle kunna vänja mig vid.

Enligt då rådande restriktioner (detta är ju före de skarpare kom), tilldelades spagästerna 1,5 timma. Varken mer eller mindre under under vistelsen. Vi tillbringade också en stund ute i de två bubbelpooler som var utomhus.
Enda gången det var lite för mycket människor på samma plats för min smak, var i receptionen. Men hålla andan funkar alltid! Jag har dessutom utvecklat tekniken att hålla andan och prata samtidigt! 😅

Vi började vår vistelse med en liten spökpromenad!

För A väntade en liten belöning.

Några av de bästa jag vet ❤️

Fint pyntat både ute och inne!

På kvällen blev det mer god mat och vi avslutade i spa-avdelningen!

Så här i efterhand är jag väldigt glad att vi inte visste att det var just under de här dagarna som pandemin tog fart igen. Statistiken som visade just det, kom inte förrän dagen efter vi kom hem. Med facit i hand gick ju allt bra. Härligt att just ha varit på lite semester när vi nu måste tänka oss för än mer.

Efter frukost ville A absolut ut och köra hinderbana och testa utegymmet. Du som följt oss länge kanske minns att jag och A var på Vann Spa på påsklovet för två och ett halvt år sedan. Redan då tyckte A att banan och gymmet var det bästa på hela stället...


Hit var resan planerad två dagar i förväg. Men sen då? Sofia kom med förslaget att åka till Lysekil och äta lunch. Det tyckte vi lät som ett lysande förslag! Mer om vad som hände den dagen kommer i nästa inlägg.

/Lottie

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer