Spring, röj, nytt skåp & presenter!

Heeej!

Hoppas du har haft en fin julhelg!

Juldagen är den dagen på året då vi verkligen försöker att göra ingenting. Alltså bara hänga i soffan hela dagen. Det är verkligen en utmaning för två vuxna som gillar att göra mycket annat. I år försökte Daniel smita ut och tvätta bilen, men sen var vi överens om att det blir tid till det en annan dag. Ja, ni hör ju! 😅

På annandagen är det likadant varje år, då är vi så sugna på att greja så hälften vore nog! På förmiddagen var det så himla fint väder så vi tog ändå en promenad före grejande, A cyklade i vanlig ordning.

A tyckte att hon och Daniel skulle ha tävling; hon cyklandes och han springandes! Skratt...
Det bästa med den bilden är att han faktiskt KAN springa igen. Efter en massa besvär med höfterna. Efter lite förändringar i vardagen är det SÅ mycket bättre! Jag är väldigt glad åt just den här bilden!

I eftermiddag har vi röjt här! Nya vitrinskåpet är på plats bland annat. Sen har jag rensat i skafferiet! Slängt gammalt, torkat hyllor och sorterat olika delar i skafferiet efter kategori. Alla chateau-glas är nydiskade och inställda i vitrinskåpet. Det har varit grejer högt och lågt i hela köket!

På bilden ser man en av mina julklappar som jag hade önskat mig av Daniel och A. Trevåningsfatet till vänster. Så jäkla snyggt!!
Den vita fina amaryllisen kom Anna-Lena och Peter och överraskade med dagen före julafton. Den mörkröda fina buketten fick vi av brorsan med familj och rosorna av Birgitta!

Processen...

Glasen längst ner till vänster är också en uppskattad julklapp som jag fick av Daniel och A! Så här ser de ut...

Just love them!

Det har lekts en del också under julen, får återkomma till det.

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Men otroligt vad fina 😍

nouw.com/emelivet
bysborn
bysborn,

Tack! 🙏🏼 Jag är jättenöjd! Ska bli roligt att använda dom så småningom 🤩😍

nouw.com/bysborn