Söndag & att kreera en show!

Halloj!
Hoppas du mår toppen!
Igår var det ju söndag och A blev bjuden till en kompis att leka hela dagen. Jag tog tillfället i akt att gräva ner mig i den ena pappershögen efter den andra. Posthögar, viktiga papper, jag hade en massa hemskolningsmaterial som skulle sorteras, arkiveras och repeteras, jobbhögar att få ordning på och så var det tid att förbereda för konferens senare i veckan. Man känner sig som ny när sånt är gjort, tycker jag!

Idag har ganska mycket i mitt schema gått i och ur varandra och ibland skett parallellt, men det har flutit på! Vi körde t ex Kör & Cafe, samtidigt som jag skulle köra A till truppgymnastik, samtidigt som jag och Peter skulle ta emot en journalist och fotograf, samtidigt som tre av våra solister kom för att ha möte. Men allt löste sig inom loppet av en halvtimma. Under Kör & Café kom nämligen våra tre solister in och överraskade gästerna innan mötet. Jätteroligt att de både sjöng med och för gänget. Uppskattat! I samma veva dök då en journalist och en fotograf upp och skulle både dokumentera dagen och fota för vår trettonhelgsshow. Roligt!
Vi gillar att de olika delarna i våran verksamhet sammanfogas.

Strålande höstväder och här är gänget som spånade låtar till show!

Att kreera en show börjar alltid med att Anna-Lena, Peter och jag sätter oss ner med ett helt vitt papper och börjar dra upp ramarna för showen. Det är många delar som ska med, men vi har jobbat ihop i så många år att vi vet vad vi ska göra. Vi är ett riktigt skönt litet gäng, högt till tak, brainstormar hej vilt, ingen blir sur, alltid sams även om vi tycker olika - det är ljuvligt!

Sen kopplar vi in solister, artister, kör, dansare, musikerna, ljus och ljud. Alla får tycka till och komma med inspel! Superviktigt att alla är bekväma på scenen och blir nöjda med sin insats. Så småningom börjar repetitionerna. De får jag skriva om en annan dag!

Vi hörs snart igen!

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer