Som jullov ska vara - & utevistelse!

Nu är jullovet som man vill att det ska vara; skidåkning, pulka och snöänglar. Ja, möjligen att vi vill ha liiiite mer snö! Hos oss är vi, som ni vet, ute och åker skidor och pulka så fort gräsmattan skiftar i lite vitt.. fniss... gissar att de som lever lite längre norr ut, inte tycker att vi är kloka. Men det har ju varit väldigt snöfattigt här. A fick nya längdskidor ifjol. Vi funderar på om hon möjligen har provkört dem en gång!?
Idag har vi i alla fall varit ute en del!

Så himla roligt!! Jag gillar att åka pulka eller snarare madrass. Bra för magmusklerna.

Jag hade ju ett nytt mål för 2021, att tillbringa mer tid utomhus. Så här en vecka in på året när vi har varit lediga, har det gått väldigt bra! Trots att jag var sjuk ett dygn, har vi varit ute i nära nog 22 timmar första veckan. Så då har vi snittat på drygt tre och en halv timma de sex dagar jag har kunnat vara ute. Men som sagt, det går ju bra när man har jullov!
Nu behöver jag hitta på fler uteaktiviteter! Hit me, om ni har några bra, pandemi-säkrade förslag. Jag har hittat ett par nya grejer som jag ska se om jag får tag på. Men då behöver vi lite mer snö! Lite snö och minusgrader löser ju mycket rörelse för en barnfamilj.

Take care!

#nouw30daychallenge


With love

Lottie

Gillar

Kommentarer

Byrebeccas
Byrebeccas,

Så härligt 😍

nouw.com/byrebeccas
bysborn
bysborn,

Ja, man blir alldeles glad! 🤩😍

nouw.com/bysborn