Som Bambi på hal is!

Vi har haft SÅ roligt idag! Alltså, jag har glömt bort både hur man stannar och gör piruetter när man åker skridskor, men jag tar mig åtminstone framåt och mindes ganska snabbt hur man svänger. Men först såg det ut så här, rätt så stelt och vändning när det tar stopp! 😅

För A var det nästan som att börja om från början. Jag har för mig att vi åkte typ tre gånger förrförra vintern. Hon gick på skridskorna först, men det tog inte lång stund förrän hon fick fart på åkandet.

Hon tyckte - inte helt oväntat - att det var jätteroligt!! Vi åkte i en timma och en kvart, så jag undrar just hur mina ben kommer att kännas imorgon. Men kul hade vi!

Vi har en nybyggd rink i byn vi tillhör. Den är verkligen rejält gjord och jättefin. Det finns till och med ett litet bås för att snöra på sig skridskorna. Sedan är det några som har lagt en massa arbete för att spola isen, som har blivit jättebra!

Det var lite skräpigt där inne, så vi städade åtminstone upp innan vi åkte därifrån. Jag har även anmält att vi kan hjälpa till med isen nästa år.

Både jag och A önskar så att vi skulle kunna åka mer i helgen, men gissningsvis är det alldeles för mycket folk för oss då. Vi hoppas på mer minusgrader på måndag!

Nu gäller det att vintersporta så mycket det går, snart är det varmare igen!

#bestofnouw

#nouw30daychallenge

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer