Snälla vänner & gardiner i pergola!

I förra veckan när jag var som sämst i första omgången, kom de här två finingarna med varor till oss. Sofia och Filippa var på väg från Varberg och var snälla nog att fixa ett och annat till oss på vägen!

Den dagen hade vi ”Corona-säkrad” fika på fyra bord, då även mamma och vår snickare var hos oss. A hade bakat i vanlig ordning!

Bland annat fixade tjejerna gardiner till pergolan som vi har satt upp idag. Tänk att man kan bli så himla nöjd över två gardinpar!?

Det blev precis som jag har tänkt mig. Ska erkänna att jag köpte fler par i fall vi får feeling till fler när taket kommer upp! Vi väntar som sagt på taket, det är lite leveranstid på det.

Nu väntar vi bara på att vädret ska stabilisera sig, så vi kan få väder för att måla i igen. Det går sådär för närvarande... då ska både garaget och pergolan målas klart. Garaget är nämligen färdigsnickrat! Sååå himla roligt! Ett helt vitt och fräscht garage. Vi är SÅ nöjda! Återkommer med bilder på det som jag lovade. Glömde att ta på det idag när Daniel höll på där tidigare...

Annars har vi haft en lugn dag här. Gjort det som har ramlat på oss. Jag har bland annat städat av altanen. Efter blåst och regn brukar det behövas. I eftermiddags kom mamma och pappa förbi en stund.

Hoppas du har en finfin helg!


/Lottie

#bestofnouw

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,
Fiiiint🥰🥰
nouw.com/jenniesh
bysborn
bysborn,
Taaaack snälla! 🥰
nouw.com/bysborn