Skridskor på ”riktig” is & Mello!

Igår kväll skickade min bror ett trevligt sms till mig och mina föräldrar. Isen på dammen där de bor (tidigare mitt barndomshem) var frusen, skottad och jättefin - vi var välkomna att hänga på med lite skridskoåkning. Himla roligt! Klarblå himmel, strålande solsken och trevligt sällskap gjorde det till några riktigt härliga timmar!

Det blev grillad korv till lunch och sedan åkte vi en stund till!

Det här med att åka på ”riktig” is är ju för härligt! Det gjorde också att jag blev tvungen att lära mig att stanna på något sätt. Bästa sättet, för en före detta dansare, var tydligen att stanna med en snurr. Jag skulle absolut INTE kalla det piruett... skratt! Men en vändning 360 grader i lugnt tempo i alla fall. Alltid något.

Nu har vi vilat oss lite, fixat lite mat, bakat en lördagskaka och ikväll blir det naturligtvis Melodifestival! Vi har jobbat ihop med Jessica Andersson i våra shower några gånger, så vi hejar självklart på henne redan i förväg!! Jessica är ju en starkt lysande stjärna med båda fötterna på jorden. Otroligt lätt och rolig att samarbeta med. Vi har samarbetat med många av våra svenska artister genom åren och Jessica är verkligen en av de absolut lättaste att jobba ihop med. På alla sätt. Lika fin bakom scenen som på scenen. Det är det inte alla artister som kan skryta med.
Lena Philipson har vi bara arbetat med en gång för ett år sedan, men det ska bli kul att se henne i programledarrollen ihop med Christer Björkman.

Här kommer en bild från en av våra senaste shower när Jessica var med och bland annat gjorde ett nummer tillsammans med en annan tjej vi tokgillar att jobba ihop med, Johanna Bejbom!

Nu kööööör vi! Med en bild från finalen i nämnda show!

Ha en fin kväll! ✨

#bestofnouw

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer