Skidåkning på Mösseberg!

I söndags njöt vi av snön för sista gången, den här vändan - vi hoppas det kommer mer. Vi drog till Mösseberg, Falköping för att åka skidor utför. Vi var supertaggade! A fick i fötterna i sina pjäxor för fjärde säsongen, så vi tänkte hyra till henne så länge. Men när vi kom in i skidshopen stod ett par nya rosa-vita där, så då köpte vi ett par såna. Någon var lycklig!

Men säg den lycka som varar… vi åkte en stund innan vi skulle åka i fyra gupp. Vi såg flera andra som åkte där och det var knappt så de kom över. Ingen fart alls. A åkte först, när jag kom över andra guppet hade jag sån fart att jag måste köra ur guppen, ut i backen för att inte loosa kontrollen. Samtidigt har A gjort en rejäl vurpa efter fjärde guppet, troligen med en del rotationer och skidorna hade löst ut förstås. Hon har ont i ryggen och ett ben känns konstigt.
Herregud, så rädd jag blev!
Jag ropade på Daniel och efter en stund kunde vi ställa henne upp och sen kunde hon börja gå. Vi vilade en stund i bilen och gick sen till caféet och tog en fika. A sa att hon ville prova att åka igen. Jag tänkte på att man brukar säga att om man ramlat av en häst, ska man försöka ta sig upp i sadeln så snart som möjligt igen. Så vi provade att åka försiktigt och det gick faktiskt bra.

Hon har fått en smäll högt upp i benet, så vi pausar gymnastikträningen idag eftersom hopp är lite besvärligt. Men allt annat går bra. Jag gissar på en sträckning, för det är en stor förbättring från igår kväll tills ikväll.

Så det hela har slutat bra och vi gillar fortfarande att åka skidor. Jag kommer testköra allt i fortsättningen; gupp, banor, sidospår… puh!

Ha en fin vecka!

With love

Lottie

Gillar

Nya inlägg

    Mest lästa