Sjukstuga!

Halloj!

Det är lite tyst från mig, men den ena sjukstugan efter den andra har fyllt våra liv här sedan i slutet av 2021! Skratt… det låter ju jäääättelänge! Sist ut är Daniel - igen! Men det verkar ha vänt. Nu hoppas vi på en bättre dag imorgon! Han är bra trött på’t, men jag tänker att det kan vara bra att känna på hur det är att inte vara fullt frisk alltid. Fniss… inte så han ska vara sjuk alltså… nu har jag allt trasslat in mig… men jag tror ni fattar! 😅🙈

Idag har jag fått min tredje dos vaccin, på dagen fem månader efter dos 2. Och vet ni vad!? Det gick lysande även den här gången! Jag är knappt ens öm där sticket är.

Det var ändå med viss respekt jag gick in i akutrummet även idag. Ni kanske minns att jag har haft allvarliga anafylaktiska chocker tidigare i mitt liv, vilket gjorde att jag blev sent vaccinerad och när det väl blev, var det med adrenalin, syrgas och extra övervakning. Kändes verkligen sådär, speciellt gång ett och två. Gång två är ju lurig, det är tydligen som med getingstick (kan vara bistick) att det är andra gången som reaktionen kommer. Men! Nu har jag check på tre gånger! Tidigare har jag sluppit influensa-symptom efteråt, jag har faktiskt inte känt någonting alls. Jag tänkte tanken att jag skulle kunna vara en av dem som vaccinet inte biter på, så jag kollade upp det - men antikropparna var i full gång!

Annars mixar jag hemskolning med digitala möten och annat arbete. Det går alldeles utmärkt. A är både tålig och van. Mest bank i måndags, mest eget företag i tisdags, lite mix idag och imorgon blir det en ny mix - ihop med hemskolningen alltså. Omväxling förnöjer!

Jag hoppas jag har lite annat än sjukdom och vaccination att skriva om i nästa inlägg! Mellan sjukdom och förkylningar håller vi på och gör rockad i A:s två rum. Det som tidigare var lekrum, blir sovrum och tidigare sovrum, blir ”häng-rum”. Tanken är att båda rummen går från barnrum till tweenierum. Spännande med nya faser!

Allt gott!

Bild från Pixabay.

With love

Lottie

Gillar