Senaste dygnet!

Igår fyllde A:s kompis Lowa år! Det är ju inte jätteroligt att fylla år i dessa tider, så vi överraskade åtminstone med presenter utomhus. Några jätte-tomtebloss och sång blev det också! Och lite prat.

Sen blev det en oväntat lugn kväll. A blödde och spottade näsblod för glatta livet nämligen. Det varade nog en trekvart räknade vi ut i efterhand. Ett och annat blodat papper fyllde en hel avfallspåse innan det var klart. Men nu har vi fått tips om både preppad vadd och sesamolja för näsan. Jag visste inte ens att det fanns...

A gjorde en egen, ny variant på frukost för henne imorse. Det här glaset innehöll filmjölk, naturell müsli, lite hallonsylt och hallon! Jag tar lätt att det är lite hallonsylt i, när hon får ner alla andra nyttigheter i ett glas.

Dessvärre är smittspridningen av Covid-19 värre än någonsin där vi bor, så A kunde inte börja skolan idag. Istället har vi haft NO på hemskolningsschemat. Ofta hänger vi på bardisken i köket och gör sådana uppgifter. Idag gjorde A det sista på en bok om kroppen på en iPad.

Jag fick upp ett förslag om ny morgonrock på facebook precis innan jul. En beige, lyxig sak fodrad med något mjukt, urskönt foder.
Hur de nu kunde veta att jag behövde en sån!?
Jag klickade på den och såg att den gick loss på närmare 800 kronor.
Nä... då blev jag lite snål. Det fick vara.
Sen tog det inte lång tid innan morgonrocken dök upp igen på rea för 299 kronor, så då slog jag till!
Det fick även hänga med ”jullakan” för halva priset på den beställningen också. Så det gick nästan på ett ut, men det blev ju en mycket bättre affär i alla fall!
Jag är verkligen inte bra på att handla på reor, men när jag väl gör det blir jag oftast väldigt nöjd. Det blev jag idag när grejerna kom.

Ikväll har vi testat nytt recept igen! Zuccinibiffar. Möjligen att vi ska minska mängden ost nästa gång (vi använde vanlig ost istället för parmesan), annars jättegoda!

Vi körde stekt kycklingfilé till. Här hittar du receptet om du vill prova:
https://www.coop.se/recept/zucchinibiffar-med-parmesan-och-yoghurtsas
Kred till Louise som tipsade om detta recept som inte innehåller kikärtor.
Nu ska jag landa kvällen i en stretch- och yogastund. Jag har längtat!

Ta hand om dig!

#bestofnouw

#nouw30daychallenge

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer