Rivning av vägg och välja tapet!

Så var vi igång med nytt hallprojekt! I helgen har delar av väggen mellan gamla hallen och den nya delen rivits. Det är alltid så spännande att se hur det blir. Tanken är att både riva och sätta igen. Fönstren ska bort och nya öppningen i väggen ska bli lika bred som dubbeldörrarna (ytterdörrarna) är breda. Så här såg det ut innan vi började.

Lite senare ser det ut så här!
Adventsfint!? Nja...

Ska bli så himla roligt att följa det lilla projektet. Vi kan redan konstatera att den inre hallen upplevs större.

I veckan ringde jag min fina vän Agneta på Optimera. Jag sa att jag inte vill gå in och bläddra i tapetkataloger i butiken och frågade om hon kunde plocka ihop några kataloger som jag kunde hämta utanför. Hon vet ju vad jag har för smak, då vi varit vänner sedan vi var fyra.

Det kom inte bara ut ett gäng kataloger, utan även lapp markerad på den snyggaste tapeten. När jag såg den sa jag till Agneta, att jag behöver egentligen inte ta med de andra katalogerna hem. Jag tror vi tar den!

När jag kom hem tog jag mig ändå en kvart och kollade igenom de andra kartorna. Sen var det klart! Daniel godkände (han vill bara vara delvis involverad i såna här val). Markerad tapet blir det!

Det blir mörkt och mässing/guld!

Jag tror det blir toppen! Stilen är ju lite samma som innan. Jag råkar ju älska den. Den passar också till hallen i övrigt.

Just nu filurar vi på kompletterande förvaring och någon liten sittmöbel. Roligt stadie i en renovering. Man skulle bara vilja ha utrymme från morgon till kväll flera dagar i rad att fixa, så det blir klart.
Det gamla uttrycket ”is i magen” passar i detta sammanhang.

Fin kväll!

/Lottie

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer