Repetitioner, studiebesök & vintergrillning!

Ja, men halloj!
Hur mås det?
Här är det bara fint, förutom att jag sprang in i en dörrpost i söndags… skratt! Vi hade repetitioner- eller rep som vi säger - i Villan både söndag och måndag. Det är lite att hålla ordning på de där dagarna och jag kom i fullt tempo och lyckades fastna i ett par kängor som stod mitt i vägen, med mina klackar (som jag inte såg). Så fötterna fastnade och överkroppen fortsatte i fullt tempo framåt. Jag for handlöst rakt i en dörrpost med vänster axel utan att kunna ta emot mig alls och slog också i handleden så det räckte till. Olika nyanser av blåmärken och öm blev resultatet. Skulle simmat idag, men avstod. Det får gå några dagar till.

Vi har några nya in i gänget som känns riktigt bra! Det blir ju så över tid att någon blir gravid, någon sjuk, någon har fått nytt jobb under pandemin och så vidare. Så ny koreograf, ny trumpetare, en ny körtjej och ny trummis! Riktigt grymma allihop!!

Lyckades inte ta foto på alla, men här är några i gänget som ska vara med i trettonhelgsshowen!

Det blev en del jobb söndag till tisdag, räknade ut att jag gjorde inte full vecka de tre dagarna, men nästintill. Dock i två olika uppdrag. Men jag hann både ha lunchraster och andra raster, så jag klagar inte på det! Dessutom var A med mig hela söndagen och delar av måndagen. Bra dagar!

I tisdags var jag på ett studiebesök på Bokäventyret i Skara. Bra ställe! Googla 👍🏼 Det finns en hel del barnaktiviteter där. Från den 18 december finns utställningen Lasse-Majas dektektivbyrå på plats. Den avlöser utställningen Alfons Åberg.

På andra våning finns det gamla biblioteket, så himla pampigt! Det är nästan så man inte kan förstå att man kan låna alla de där böckerna!

Igår em var det lek här. Då blev det inne-häng, men förra helgen tänkte vi ha alla tjejerna i A:s klass här och åka pulka. Två var sjuka och en var på kalas, så de blev tre. Vi fick feeling och grillade korv och marshmallows! Den stora backen behöver tyvärr mer snö innan det går att åka där (det blev ändå ett provåk för dem var), men tjejerna tjöt och hade jättekul i den lilla. Och byggde hopp…

Det har hänt en himla massa annat också, men allt passar inte här och jag tror det blir ett lagom långt inlägg om jag stannar här.

Allt gott!

With love

Lottie

Gillar