Rekommenderas - pirathotell!

Ja, nu tror ni väl att jag har blivit helt snurrig, men jag tänkte ta med er tillbaka till vad vi gjorde i september och ge er förslag på en sommarsemester för 2021! Vi hade inte haft så mycket sommarsemester på grund av pandemin och var sugna på att göra något mer innan hösten kom på allvar. Vi snodde åt oss några fina dagar på Daftöland. Vi hade riktigt kanonväder! Daftöland är en av Sveriges mindre nöjesparker. Temat är pirater och ryktet hade nått mig att ett nytt Pirathotell stod klart i våras. Här finns även camping, stugor, nya padelbanor, lekplatser, restauranger, utomhusbad, gästhamn, bryggbastu, äventyrsgolf och jag har säkert glömt något.
Här kommer i alla fall en bildbomb! Vi fick ett jättefint rum med havsutsikt, även om det vet en liten bit ifrån.

Jag gillar ju som sagt när någon har tänkt på detaljerna. Det var kistor högt och lågt bland annat. En stor lista i vårt rum knarrade precis så där som kistor ”ska knarra”. Jag funderar fortfarande på om det var meningen... Haha! Alla klurar vi på olika saker!

Hotellkorridorer kan ju vara rätt så trista ibland, eller så kan de se ut så här!

En hinder/aktivitetsbana som tillhör själva nöjesparken var öppen, då nöjesparken var stängd. Vi gick dit när de flesta andra gett upp för dagen, så vi var ensamma där. Himmelriket för A!

Jag vet knappt hur campingar ser ut nu för tiden... men vi var sjukt imponerade över hur snygg toalettbyggnaden var - med lekplats utanför!

Höll på att glömma... Det fanns ju en ”vanlig lekplats” också. Där var det någon som hade ritat in en inbyggd bänk för trötta föräldrar, på sisådär en 20-30 meter! Bänken syns längst bort på båda bilderna nedan.

Strandpromenaden med bryggbastu!

Lätt att rekommendera detta ställe! Verkligen en pärla om man vill göra något kul med barn eller barnbarn. Man kunde känna ägarnas entreprenörskap överallt.

Ha en fin söndag så småningom!

/Lottie

#bestofnouw

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer

HandlaSmart
HandlaSmart,

Vilka härliga bilder 😊

nouw.com/handlasmart
bysborn
bysborn,

Tack! 🙏🏼

Det var en härlig resa! 🤗

nouw.com/bysborn