Press, kvällsaktiviteter & hemlig resa!

Tjohooo! Idag har jag varit ända till Skara på uppdrag! En presskonferens med vår kommunikationsstrateg och bankens VD. Vi stod i en stor ring i en park och pratade med journalisterna. När det var dags för foto positionerade vi oss i djupled för att avstånden ska se mindre ut på bild. Alla såna knep är ju tillåtna. Så här såg jag ut!

I eftermiddag har jag bland annat suttit i en nationell årsstämma digitalt. Det har varit mycket jobb idag, men jag tog en paus ikväll och körde ett litet aktivitetspass i trädgården med A. Hon har varit pigg idag, nu ska hon bara komma igenom de där obligatoriska 48 timmarna. Vi hoppade vi studsmatta!

A övade på hjulning utan händer!

Sen kom jag på att vi kunde bygga en käpphästbana. Vi byggde den ni sen tyckte A att den var för liten och utökade den till ett antal hinder till. Men då var jag tillbaka på kontoret.

Förresten, i fredags överraskade jag min lilla familj med att vi ska på ”hemlig resa”. Det enda de har fått som ledtråd är att ”vi ska resa bakåt i tiden” och att det tar några timmar i tid.... Den får ni klura på! Jag ska berätta mer när vi väl gjort den! Det ska bli kul!


Ha det gott!

/Lottie

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer