Pigg dag!!

Vet ni!? På måndag har vi en 10-åring här! Hur galet!?

Jag har äääääntligen haft en hyfsat bra dag! I torsdags fick jag för första gången en liiiiten reaktion på vaccinet; jag frös och fick ont i ett par leder. Eftersom jag undertempererar sedan ett tag och har en ”normaltemperatur” på 35 grader (så blev det efter konstant feber i två år), så fick jag en förhöjning till 36,8. Det var det jag kände av. Hade jag haft en normal temperatur på typ 36,8, hade jag haft 38,6 grader - inte så farligt alltså!

Det roliga var att när vi jobbade på fm, var jag nöjd att jag inte hade fått någon reaktion den här gången heller.

- Väääääänta bara! sa mina kollegor, det kommer i eftermiddag!

Sen tänkte jag inte mer på det, förrän det slog till! Då skickade jag ett sms till mina kollegor:

”Ja, men då är jag med i gänget; fryser och har haft ont i ett par leder i en timma. Så nu undrar jag, när går det över? 😅🤗”

Som tur var, var det inte långvarigt..

Idag har jag bland annat förberett inför måndag och födelsedag för A. Här ska firas fastän det inte går typ! Får återkomma om hur det blev.
Först var jag i Vara och fixade sista ärendena, var även på en större runda igår för inköp. När jag kom hem gav jag mig på alla julsaker som stod väl församlade på ett bord. Vi har julpynt och liknande i garderoben under trappen i hallen. En sådan där omöjlig garderob att ha något annat i. Men den slukar en del!

Ska erkänna att jag brukar ta ut det julpynt vi ska ha, knö in resten och ut med bröten när det är dags att plocka in. Ner med allt hur som helst i köpta lådor, wellpapplådor och kassar och in med det så fort som möjligt. Klart!

I år hade jag en annan plan. Vi har tidigare köpt sex stora plastbackar. Nu har jag sorterat ner allt granpynt i två backar, alla saker som ska upp till advent i tre backar och påskpynt i en av backarna. Dessutom har jag satt en frystejp med text vad varje back innehåller och ställt dem i den ordning de ska ut. Längst in i garderoben står även lite större tomtar och adventsstakar och det finns två gamla köpe-lådor kvar att sortera nästa jul. Men jag är hur som helst supernöjd!

Verkar som den här vintern är en ”rensa-ut-vad-som-rensas-kan-vinter”. Gillar’t!

Sen fortsatte jag med stryktvätt och tvätt, Daniel var ute och grejade, när han kom in satte vi upp köksgardiner och städade av golven på nedervåningen. Daniel dammsuger alltid och jag torkar alltid. Jag tycker det är så galet tråkigt att dammsuga, speciellt när det ska göras ordentligt och mycket. Torka golv och damma går fint!
Sen slängde jag ihop en middag på det! Riktigt kul för en gångs skull. Jag gillar ju att laga mat egentligen, men har tappat sugen i köket, så Daniel har lagat den mesta maten de sista månaderna. Men just ikväll, var det kul igen!

Hoppas du har en fin helg!

With love

Lottie

Gillar