Personlig eufori!!

Hej alla fina!

Hoppas ni har det bra! Här har både hälsa och tid stannat upp bloggandet, men nu är jag på banan igen efter förmodad gallsten och lite annat.

Vi har haft typ eufori under ett par timmar idag; två i min närhet fick positivt test för antikroppar efter vaccination och Daniel fick en snabb tid för vaccination vid halv tolv och tre timmar senare (!) hade han fått sin första spruta för covid-19.

Därutöver fick jag reda på att man faktiskt vågar vaccinera MIG!!! Nog för att det ska ske med extra övervakning, andrenalin och syrgas i beredskap. Men ändå! Känns möjligen lite läskigt, men vad gör man inte för att ens barn ska få tillbaka sin skolgång och sin fritid... Ni skulle sett min dotters lyckliga ansikte, när jag sa att efter vaccinationen kommer hon kunna gå tillbaka till skolan!! Lycka i sin renaste form!

Ja, och som om det inte skulle vara nog med positiva nyheter under ett par timmar, så fick jag provsvar på posten. Jag har haft väldigt låga värden av B12 och D-vitamin (jag hade ingen aning), vilket tydligen kan ställa till magproblem till slut. Jag har ätit B12 och nu är det värdet riktigt bra! Jag ska knapra lite mer D-vitamin - och vara utomhus såklart - så får vi se hur mycket det går att få upp det värdet. Det går åt rätt håll! Dessutom har jag haft ett par värden ytterligare som har varit ganska dåliga, de hade rättat till sig också! Svinlycklig!!

Sedan vi hördes senast har hallen blivit klar, vi har slipat och oljat våra altaner på baksidan och vid lekstugan och dessutom köpt ett par möbelgrupper till baksidan - och en del annat. Jag har alltså massor att visa er! Men nu ska jag bara sitta här och njuta av att det kommer ett liv efter detta ☺️

Take care!


With love

Lottie

Gillar

Kommentarer