Paradisstränder i Listerlandet!

- Mamma, se inte så stel ut... och lite gladare!

- Jag kan inte le mer...

- Gör så här, sätt handen i sidan och sträck på tårna!

- Ja, det ser ju lätt ut!

Men det var det ju inte! Hur i herrans namn vet kidsen hur de ska göra framför en kamera!? De verkar ju födda med det liksom!

Vi poserar hur som helst framför vår lilla stuga. Vi har trivs hur bra som helst. Vi chillade hela lördagsförmiddagen. Efter lunch drog vi mot Listerlandet och Sölvesborg. Första stoppet gjorde vi på Gummagårdens Gårdsbutik. Vilket ställe! Inredning, skor, must, sylt, grönsaker, bär och en del annat. Ett ställe med ordning, själ och fina produkter. En fröjd för konsumenten.

Vi fick med oss jordgubbar (godaste i år!), hallon (typ bästa någonsin), ett gosedjur, en ljuslykta på fot och lite annat.

När vi shoppat klart, drog vi vidare ut på Listerlandet. Det var verkligen en positiv överraskning! Vilka stränder vi hittade där!!

Först åkte vi till Hörviken.

Vi var inte jätteimponerade, möjligen att vi inte var på rätt ställe. Men sen!

Då åkte vi till Hälleviksstrand! En lång, sandstrand med alldeles vit sand. Vi fick verkligen utlandsfeeling när vi kom ner där. Alldeles för mycket folk för oss, men definitivt ett ställe vi kan tänka oss att komma tillbaka till. Svårt att ta rättvisande bilder för att ingen ska kunna identifieras, men här kommer ett försök.

Vi hade fått tips om en strand ännu längre söderut, som vi letade rätt på. Med betoning på leeeetade!

- Tänk vad mycket spännande du får vara med om när du lever ihop med mig, sa jag uppmuntrande till Daniel när vi hade åkte ganska länge på en sån här väg...

.,. han skrattade högt och jag med. Sen försvann GPS-funktionen, vi skrattade ännu mer och fick stopp på ett par cyklister som pekade ut riktningen åt oss. Vi fick fråga oss fram en gång till innan vi hittade stranden som passade oss perfekt! Len, vit sandstrand och tillräckligt lite folk. Ganska mycket strand för oss själva!

Har helt plötsligt kommit på att det är kul med hatt! Jag ser att det ser ut som om jag har samma klänning som i torsdags, men denna är mer i stretchigt tyg och längre. En riktigt bra Tiger-klänning.

A fotar och fotar...

Vi slängde på oss badkläder och gick några få meter bort, där var tången borta och det var sån där superfin botten. Vi badade och fikade! Riktigt skönt i vattnet!

Därefter åkte vi runt lite i Sölvesborg och kollade hur det ser ut där! Om jag minns rätt har de Europas längsta gång- och cykelbro.

Den som känner vår familj vet att jag är en riktig badkruka. Så att jag föreslog ett badstopp till denna dag... nåt sånt har aldrig hänt tidigare! Vi drog oss norrut igen till Norje Boke Camping. Jag hade nämligen snokat rätt på att där fanns (den skulle rivas på söndagen) en uppblåsbar 17 meter hinderbana ute i vattnet och lite annat kul! Gissa om man blir en populär mamma när man levererar såna upplevelser på semestern!? 😂 Vi startade med picknick på stranden till ett musik-quiz med en väldig feststämning. Det var restaurangen på beachen som hade värsta lördagsunderhållningen! Vi höll oss på många meters avstånd förstås, men kunde sjunga med i musiken.

När vi kom tillbaks till stugan blev det jordgubbar, hallon, blåbär, passionsfrukt och choklad! Jättegott!


Hoppas du har det bra i värmeböljan!

/Lottie

#bestofnouw

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer

MoaYrvelid
MoaYrvelid,
Vilka härliga bilder!!
nouw.com/moayrvelid
bysborn
bysborn,
Tack! Vi fick sommar-delux i Blekinge! ☀️
nouw.com/bysborn