Nyårslöfte!?

Ett nytt år ger alltid utrymme för att tänka tillbaks på året som har gått och blicka framåt. Visst kan man ge sig själv nya löften under hela året!? Det ska jag erkänna att jag gör. Hela tiden.
Förra nyåret bestämde jag mig hur som helst för att jag skulle ta året på mig att bli stark i kroppen. Med ordinär träning tänkte jag då. Vad jag då inte visste var, att det var inte det min kropp var i akut behov av. Den hade helt andra problem och jag blev sjukare och sjukare med kulmen i augusti.
Vad, hur det var och vad jag gjorde för att ta mig ur den akuta fasen kan du läsa om här:
http://nouw.com/bysborn/mer-adventsmys-jag-far-val-erkanna-da-37642492

Jag har på sätt och vis nått mitt mål om att bli starkare fysiskt, även om det blev med andra medel än hur jag tänkte för ett år sedan. Jag kan nu gå ganska långt och springa lättare och rörligare (även om jag inte springer så långt, åtminstone inte ännu). Det tar inte emot och jag är inte lika stel som jag är under skoven. Jag har en bra bit kvar till att bli helt frisk, men det mest akuta kan jag nu hålla i schack.
Jag har också blivit ett antal kilo lättare. Det har absolut inte varit ett mål, det blev så ändå. Nästan mot min vilja.

Så jag planerar för dessa punkter inför 2021:

1. Äta mat som min kropp behöver för att må bra, har snart fem månaders erfarenhet att använda mig av.

2. Hitta på och delta i aktiviteter som A tycker är kul och utmanande. Roligare rörelse går inte att få!

Jag vill också så ofta min kropp ger mig tillåtelse:

3. Vara utomhus fler timmar i veckan, både för att få frisk luft, motion och tillfälle till rörelse. Jag vet inte hur det är med dig, men jag funkar som så att är jag ute motionerar jag, leker med A eller gör andra saker, till exempel trädgårdsarbete. Jag är verkligen inte bra på att sitta still på en stol. Ens på sommaren.

4. Enkla och några få styrkeövningar.

Kan jag bara göra detta så kommer jag bli en ännu bättre mamma, härligare sambo, roligare vän och bra på mitt jobb. Enkelt!? Vi kollar av om ett år hur det gick!

Har du några planer för året?

God fortsättning förresten!

#nouw30daychallenge

#bestofnouw

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer