Nyårsafton 2020 - utefirande i sju timmar!

En nyårsafton att minnas! Underställ och utomhus. Vi firade i nästan sju timmar!
Hot om regn i flera dagar innan gjorde att vi fick tänka till lite på var vi kunde vara. För fira nyår ihop med Peter och Anna-Lena det skulle vi. Ni kanske minns att vi byggde en pergola i somras. Perfekt!
Men den är ju inte så kul så här års...

Så vi fixade till den lite under dagen.

Vi la mattor på golvet och satte upp ett regnskydd på ena sidan. Installerade lite värme. Piffade med dukar, filtar, ljus, grönt, rosor och lite annat.

Även om vi jobbar ihop, träffas vi bara utomhus och här satt vi på nästan fyra meters avstånd.

De kantfrostade glasen kom till nytta.

A ville absolut ha klänning, så det la vi till emellan underställ och fluffjacka och över termobyxor.

Förrätt blev som jag skrivit om tidigare; en krämig kräftsoppa, räkor snabbt frästa i olja, chili och vitlök, bröd, vispat dillsmör och ett par ostar.

Kvällens huvudrätt. Ett collage av familjen S-born. Daniel gjorde en riktigt god rotfruktsgratäng, A gjorde sallad, jag fixade en kantarellsås och stekte oxfilé.

Jag vet inte vad som hände i köket, men allt grönt piff och lite annat, hittade jag i köket imorse... jaja, gästerna verkade mer än nöjda ändå! 😅

Mamma och pappa kom förbi lagom till 12-slaget! Så vi kunde skåla in det nya året tillsammans allihop. Det var även väldigt mycket fyrverkerier runt omkring oss.

Det blev en riktigt bra start på det nya året!
Klockan var närmare tre innan vi sagt hejdå, plockat in lite grejer och satt igång en diskmaskin. Tur det bara är nyår en gång per år!

Braspanna var igång hela kvällen. Härligt ställe att värma sig vid.

Ett riktigt gott nytt år till dig! ✨

#bestofnouw

#nouw30daychallenge

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer