Nya utemöbler, parasoll & fotbollsmål!

Halloj!
Hoppas du mår fint! Vår lilla familj har haft en ganska soft dag och fixat lite ute. Daniel började dagen med att kratta lite grenar medans jag och A satte ihop två nya fotbollsmål. Ska erkänna att A ville fixa allt själv, så jag var mer assistent än något annat. Målen har legat i ladugården ett litet tag, men nu är de uppe - roligt!

Daniel fick hjälpa till lite också. Sedan invigde vi målen. Skratt... man kan säga att jag fortfarande är bättre anfallare än målvakt... jag avslutade min fotbollskarriär när jag var 12 år.

Precis när jag skulle tända grillen till lunch började det regna, så jag slängde de marinerade kotletterna i stekpannan istället. Smörkokade bland annat grön sparris och stekte marinerade färska champinjoner till, SÅ gott!

Sov middag som omväxling, regnet slutade och vi gick ut igen.

A var och hämtade plankor, spik, sin verktygslåda och lite annat. Hon körde egen snickarverkstad i flera timmar.

Ifjol fick jag för mig att jag skulle vänta ut en matgrupp, till altanen på baksidan, tills den kom på rea (något jag är värdelös på annars). Den gick loss på 26 000 kronor, så jag tyckte att ett reapris hade varit smakligt. Den kom aldrig på rea och vips var det höst. Tur var det, för i vår hittade jag en grupp som jag VERKLIGEN gillade!

Hur shoppar man då i en pandemi, när man inte går i butiker. Jo, jag googlade, hittade rätt grupp och åkte ut till ett ställe som heter Sommarmöbler. Jag visade Yvonne som har stället en bild och frågade om de hade en sån grupp. Det hade dom! De hade också en loungegrupp i samma serie. Typ den snyggaste jag sett! Jag bokade en matgrupp och preliminärbokade en loungegrupp.
Det var en liten detalj kvar nämligen.
Att ringa Daniel och förklara varför vi behöver en loungegrupp till baksidan, när vi redan har en... skrattt!

Han bara skrattade och hörde på mig att det här telefonsamtalet satt långt inne. Det här var något jag verkligen ville ha.
- Köp den då, sa han och skrattade igen!

Så fick det bli! Loungegruppen kommer om en månad ungefär. Idag har vi satt upp ett parasoll vi köpte samtidigt som matgruppen.

Vi satte upp en ny belysning i pergolan också. Den är inte helt färdiginstallerad, Så jag återkommer med bilder på den. Vi avslutade kvällen ute med några varv i en käpphästbana A hade byggt upp. Lite rörelse är ju aldrig fel!

Önskar dig en fin söndag så småningom!

#bestofnouw

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer

evelinaglad
evelinaglad,

Gud så fina möbler!

nouw.com/evelinaglad
bysborn
bysborn,

Tack snälla! 🙏🏼 Det är ju SÅ roligt att fixa och piffa! 😃🤗

nouw.com/bysborn
MagdaHamilton
MagdaHamilton,

Åhh din terrass 😍😍 Älskar den!!

nouw.com/magdahamilton
bysborn
bysborn,

Tack snälla! Nu väntar vi bara på lite värme och få piffa lite till 😃🤗😍

nouw.com/bysborn
Baraaanni
Baraaanni,

men gud så fint ni har det😍man får sån feeling att fixa vårt soldäck nu

nouw.com/baraaanni
bysborn
bysborn,

Tack snälla!! 🙏🏼 Ja, det finns ju så mycket roligt att göra 🤩😍

nouw.com/bysborn