Nya hallmöbler på plats!

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

I helgen har fler möbler kommit på plats i hallen. Vi är som sagt inte klara med hallen ännu. Men det är ju alltid spännande att få möblerna på plats och se om det blir som man har tänkt. Jag är svag för moderna möbler med gammaldags charm. I en hall är det ju mycket praktiska saker som ska fungera. Ibland får då det praktiska gå före design. Jag blev därför väldigt nöjd när jag hittade garderoben Baroque. Mer likt ett fint gammaldags skåp än en garderob. Dessutom hittade jag en superfin byrå och ett litet sidobord i samma serie. Nu väntar vi bara på en stol/fåtölj också.

Här nedan finns lite olika varianter i serien (med länkar ”Nordform” under för att läsa mer om produkterna och priser) och längre ner ser ni hur möblerna tar sig ut i den ofärdiga hallen.

Det lilla sidobordet ska stå tillsammans med en fåtölj/stol ute vid dubbeldörrarna. Det kommer verkligen bli både praktiskt och snyggt i hallen.

På nästa bild en typisk vardagsbilder från oss; A kommer i full fart och gör ett danshopp! Inte i mysbyxor, utan i silverklänning! Ljuvligt tycker jag.

När mörkret sänker sig...

Det är väldigt roligt med inredning! Speciellt nu när de flesta av oss spenderar mer tid hemma än vanligt!

#bestofnouw

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer