Nya brillor & hämta granris!

I två dagar har jag försökt ”köra in” mina nya progressiva brillor. Jag ser kanonbra på långt håll. I början såg jag verkligen ingenting på nära håll. Det är lite teknik och nu går det bättre ibland, men jag får inte in skärpan riktigt. Att läsa på datorn begriper jag mig inte på alls - än... 😅Jag får nog rådfråga min optiker tror jag. Så här ser jag ut i alla fall, i brillor och dagens mötes-klänning!

D har varit ledig idag och efter lunch drog hela, lilla familjen ut i skogen. Jag ringde min lillebror och frågade om vi möjligen kunde få bli vid lite granris. Det är aldrig några problem när man ringer om nåt, vi lånade även hans kärra. Det var strålande väder; lite fruset i marken, strålande sol och vindstilla.

Det tar en stund när familjen S-born ska hämta granris. Det ska fikas, ridas, brottas, A ska såga det mesta själv och så vidare. När vi kom hem höll vi på tills efter mörkrets inbrott. Vi la granris både i rabatten runt dammen och framför våra dörrar. Vid det laget var det inte tillräckligt ljust för att fota, så här är lite bilder från skogen.

A börjar verkligen bli riktigt bra på att såga. Hon tycker det är jättekul! Det blev värsta träningspasset!

Fika på kärran med solen i ryggen. Så ljuvligt!

Det är ju så himla fint i skogen. Lugnet, träden, ljuset, ljuden, den friska luften, mossan, himlen, ja, allt är fantastiskt i skogen!

Nu har vi en dryg vecka till första advent! Jag hoppas vi ska få ännu mer advents-feeling redan den här helgen!

Ha en fin helg!

/Lottie

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer