Ny träning!

Som ni vet satte jag ett nytt mål vid nyår, eller egentligen satte jag det redan i december; att vara utomhus mer ihop med A. Inte hur länge, var eller innehåll - bara vara ute mer, helst varje dag. Jag delrapporterade här på bloggen för någon månad sen. Då funderade jag på om vi skulle kunna hålla i. Målet satte jag för att få till mer rörelse, dagsljus och frisk luft.
Även den här månaden har det gått väldigt bra. Världen har ju varit väldigt inbjudande för utomhusaktiviteter förstås. Men man ska ju ta sig ut och det har ju oftast krävts både dubbla underställ och termo från topp till tå, mössa och tjockvantar för att vara ute en längre stund. Jag har varit ute varje dag sedan i december, utom när jag var sjuk. A har någon enstaka dag inomhus. Jag är väldigt nöjd med det. Det blir lätt minst en timma ute. På helgerna har vi varit ute i flera timmar ibland.

Nu gäller det att tänka om snabbt från vintersport till våraktiviteter, helt plötsligt ligger temperaturen på 8-10 grader varmt. Jag vet hur det blir här hos oss, trädgården kommer snabbt i fokus. Möjligheterna blir ju fler för andra sporter också. Daniel och A har både cyklat, spelat badminton, basket och lite annat med boll i veckan. Varje gång de kommer in (deras pass brukar vara 1-1 1/2 timma), är A alldeles blöt av svett i håret. Så det är match liksom!

Igår registrerade jag mig äntligen på FortGjorts hemsida. Det är ett koncept som det gym där jag tränade innan pandemin, är med i. Jag hade inte koll på det, men Camilla berättade att FortGjort har träningspass digitalt som jag kan träna till. Utmaningen var att välja vilket pass av de 200 som erbjuds...
Nu ska i alla fall den här något trötta och okammade kvinnan köra ett pilates-pass! Ska bli spännande!

Vi hörs med största sannolikhet imorgon igen!

With love

Lottie

Gillar

Kommentarer